Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Samsung J600F Galaxy J6 (2018) 32GB, fekete, Kártyafüggetlen, 1 év Gyártói garancia

  • Kártyafüggetlen
  • Magyar nyelvű menü
  • Minden gyári tartozékával
  • 1 év teljes körű Gyártói garancia
Cikkszám: 3012-00-600
60.400 Ft
56.790 Ft (44.717 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 6%
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2018. 06. 29. -
Bejött a J széria ez is tökéletes választás volt.

Leírás

 
 






 
 

Lenyűgöző vizuális élmény

 

 

 
Samsung Galaxy J5 LTE 2016 okostelefon AMOLED kijelzője lehetővé teszi, hogy gazdagabb, élénkebb színekben tekintsd meg telefonod minden tartalmát. A valósághű színeknek, és a mély kontrasztoknak köszönhetően minden kép szemet gyönyörködtető lesz.
 
 
 

 

 


 





Tovább fejlesztett kamera

 

 

 
Készíts tisztább, és fényesebb fotókat a Samsung Galaxy J5 LTE 2016 okostelefon 13 megapixeles kamerájával. Az f/1.9-es blende, és a beépített LED vaku kedvezőtlen fényviszonyok között is hibátlan fényképeket garantál.
 

 

 
 
 

 
 
 

Erőteljes teljesítmény

 

 

 
Élvezd a gyorsabb böngészést, játékot, és a HD videók világát, a Samsung Galaxy J5 LTE 2016 okostelefon nagy teljesítményű 1,2 GHz-es Quad-Core processzorával! A négymagosprocesszor akadásmentes multitaskingot, és gördülékeny működést eredményez. 
 
 
 

 

 


 





Okos manager

 

 

 
Smart Manager funkció segítségével könnyedén ellenőrizheted és kezelheted a Samsung Galaxy J5 LTE 2016 mobiltelefon számos beállítását, állapotát. Ide tartozik az akkumulátor állapot, vagy a memória statisztika. Ezek javítása céljából kikapcsolhatod, törölheted a nem használt alkalmazásokat, sőt még vírus keresésre is lehetőséged van. 
 
 
 

Gyors indítás

 

 

 
gyorsindítás funkció segítségével, csupán két gombnyomás, és már lőheted is a fotókat. Csak nyomd meg kétszer a Home gombot, s máris elérhetővé válik a kamera menü. Többé nem fogsz lemaradni egyetlen fontos pillanatról sem. 
 
 
 

Ultra Power Saving mód

 

 

 
Samsung Galaxy J5 LTE 2016 okostelefonnal, akkor sem kell aggódnod, ha az akkumulátor merülőben van. Az Ultra Power Saving mód leállítja a felesleges funkciókat, így meghosszabbítva a készülék üzemidejét.