Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Szilikon tok mobiltelefonhoz

Úgy nyújt védelmet a mobiltelefonod számára, hogy nem rontja annak kinézetét. Óvd meg készülékedet és válassz szilikon tokjaink közül

Rendezés:

Extra vékony szilikon tok, átlátszó

A megrendelt készülékedhez gyártott 0.3mm vékony szilikon tok.

  • Extra vékony
  • Szinte láthatatlan
  • Megfelelő védelmet ad készüléked hátlapjának a sérülések ellen
  • Automatikusan az általad választott készülék típusához való szilikon tokot küldjük
(2)
Raktáron
1.290 Ft

Xprotector ultra vékony szilikon tok, átlátszó

A megrendelt készülékedhez gyártott prémium minőségű Xprotector szilikon tok.

  • Extra vékony
  • Szinte láthatatlan
  • Megfelelő védelmet ad készüléked hátlapjának a sérülések ellen
  • Automatikusan az általad választott készülék típusához való szilikon tokot küldjük
Raktáron
1.590 Ft

Az nem kérdés, hogy okostelefonod biztonságáért mindent érdemes megtenned. Már régen túlnőttük azt a korszakot, amikor a nyomógombos mobilok a méteres ejtőzéseket is viszonylagos épségben, maximum némi széteséssel túlélték. Ma már az érzékeny szenzorokkal ellátott kütyük komoly gondoskodást igényelnek. A szilikon telefontok garantáltan nem hagy cserben: olyan körülményeket teremt a mobilozáshoz, amik szó szerint kézben tarthatóak. A szilikontok nem próbál meg más lenni, mint ami. Hogy ezt miért mondjuk? A kemény, műanyag variációk nem egyszer fémhatást igyekeznek kelteni, ami árkategóriától függően hol sikerül, hol nem. A szilikon óriási előnye, hogy rugalmas. Ez nemcsak azért pozitív jellemvonás, mert könnyű belehelyezni a telefont a tokba, hanem azért, mert egy kisebb esés alkalmával fix, hogy nem reped meg a burok és nem veszíti el a formáját. Az ütődésektől egyébként kiválóan óvja a védelmére rábízott telefont. A rugalmasság nagyon leegyszerűsítve elvezeti a koppanás energiáját, ezzel megakadályozva a sérüléseket.

Vagyis ebből következik, hogy a vastagabb kivitel többet képes felfogni a telefont érő atrocitásokból, de természetesen ultra vékony kivitelek is elérhetőek, melyek a kisebb karcolódások ellen tökéletesek. Az átlátszó szilikon telefontok nem csorbítja a látványt! Az átlátszó variáció egyik vitathatatlan pozitívuma, hogy hűen tükrözi mobilod szépségét, abból nem vesz el semmit, vagyis a látvány pontosan ugyanolyan, mintha tok nélkül tartanád a markodban kedvenc kütyüdet. A szilikon tapintása speciális, nehezen meghatározható, de ha számodra kellemes érzetet kelt, akkor nincs más hátra, mint előre. A kínálatunkban kedvező anyagi feltételek mellett ruházhatsz be mobilod legújabb testőrére. És, ha már a tapintás milyensége került a reflektor fényébe: a szilikon csúszásmentes felületet biztosít a számodra, vagyis ha éppen izgulsz és izzad a tenyered, akkor sem kell attól tartanod, hogy telefonod kicsúszik a markodból. Az okostelefonodhoz teljes egészében passzoló, hozzásimuló tok esztétikus megjelenést garantál. A könnyű, néhány pillanatos felhelyezést követően már élvezheted is a benne rejtőző, szabad szemmel is jól látható, s kézzel tapintható előnyöket.