Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Kijelzővédő üveg mobiltelefonhoz

A kijelzővédő üveg remek kiegészítője lehet a mobiltelefonodnak, mellyel kiválóan megóvhatod a karcolásoktól, de akár a kisebb ütéseket is elviseli.

Rendezés:

Kijelzővédő edzett üveg

A megrendelt készülékedhez gyártott prémium minőségű kijelzővédő edzett üveg.

  • Extra vékony
  • Könnyű felhelyezés
  • Külső behatások elleni védelem
  • Automatikusan az általad választott készülék típusához való kijelzővédő üveget küldjük
(2)
Raktáron
2.290 Ft

Xprotector kijelzővédő edzett üveg

A megrendelt készülékedhez gyártott prémium minőségű Xprotector kijelzővédő edzett üveg.

  • Magas minőségű edzett üveg
  • Katonai minőségű karcvédelem
  • Könnyű felhelyezés
  • Automatikusan az általad választott készülék típusához való kijelzővédő üveget küldjük
Raktáron
2.990 Ft

A mobiltelefonok mérete az elmúlt években egyre nagyobb lett, mivel az érintőképernyős technológia megjelenésével egyre több hely szabadult fel a készülékek kijelzőjén, mert el lehetett hagyni a legtöbb gombot.

Így viszont a lehető legsérülékenyebb rész a képernyő lett, melyet fontos megfelelő módon védeni a külső káros hatásoktól. A kijelzővédő üvegfólia egy továbbfejlesztett változata a felragasztható fóliáknak, hiszen ez már egy keményebb, és strapabíróbb biztonsági kiegészítő.

A legtöbb gyártó úgynevezett edzett üveget használ erre, mely nemcsak porálló, de karcálló is, hiszen még éles tárggyal is igen nehezen lehetne megkarcolni a felületet. Mindezek mellett a kijelzővédő üvegfólia a speciális anyagösszetételnek köszönhetően nem lesz ujjlenyomatos, így aki a legtöbb idejét a telefon képernyőjének tisztításával tölteni, annak nagyon hasznos lehet beszerezni egy ilyen modellt.

A kijelzővédő üvegfólia felhelyezése igen könnyű, hiszen nem egy ragacsos felületet kell elképzelni, hanem egy kemény anyagot, melyet inkább csak rá kell illeszteni a készülékre.

Az ujjlenyomat érzékelés marad a megszokott, nem kell erősebben nyomogatni a telefont, hogy reagáljon az érintésre, illetve a színek is ugyanolyan élesek maradnak, valamint a betűk láthatósága sem változik meg.

Az egyik leggyakoribb sérülés fajta az érintőképernyős telefonok esetében a karcolás, így erre a problémára nagyon jó megoldás a kijelzővédő üvegfólia használata, hiszen a legtöbb gyártó úgynevezett katonai minőségű karcvédelmi technológiával szereli fel ezeket az apró de rettentő hasznos biztonsági kiegészítőket.

Így ha nem szereted külön tokban tárolni a telefonodat, és gyakran előfordul, hogy a táskád alján, a tollaid vagy a kulcstartód körül köt ki a mobilod, mindenképpen használj kijelzővédő üvegfóliát, hiszen ennek segítségével nem lesz tiszta kosz, karc és ujjlenyomat a telefonod képernyője. S mivel a kijelzővédő üvegfólia felhelyezése igen egyszerű, még attól sem kell tartanod, hogy elrontanál valamit, hiszen ez egy merev, de igen vékony anyag, ami remekül illeszkedik a telefonodra.