Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Apple iPhone SE telefonok

A klasszikus iPhone design a legújabb funkciókkal feljavítva - ez az iPhone SE. Ha nosztalgiáznál, de nem akarsz lemondani az egyre jobb és jobb Apple telefonok előnyeiről, akkor az SE a te készüléked lesz
Rendezés:

Apple iPhone SE 5G 2022 128GB éjfekete, kártyafüggetlen

 • Kártyafüggetlen
 • Magyar nyelvű menü
 • Minden gyári tartozékával
 • Teljes körű gyártói garancia
(1)
Utolsó 1 db raktáron
204.900 Ft 195.900 Ft
4%

Apple iPhone SE 5G 2022 64GB éjfekete, kártyafüggetlen

 • Kártyafüggetlen
 • Magyar nyelvű menü
 • Minden gyári tartozékával
 • Teljes körű gyártói garancia
Utolsó 1 db raktáron
197.600 Ft 178.900 Ft
9%

Apple iPhone SE 5G 2022 64GB csillagfény, kártyafüggetlen

 • Kártyafüggetlen
 • Magyar nyelvű menü
 • Minden gyári tartozékával
 • Teljes körű gyártói garancia
Utolsó 1 db raktáron
203.200 Ft 189.900 Ft
7%

Apple iPhone SE telefonok

Manapság ha az okostelefon szó hangzik el, mindenki lelki szemei előtt ha nem is első találatra, de másodikra biztosan az almás logó ugrik be, nem véletlenül, hiszen Steve Jobsnak hála az egész világot ellepik az alma-imádó telefontulajdonosok. Nem hiába szokták mondani, aki egyszer kezébe vesz egy iPhone készüléket, és elkezdi használni az Androidos elődöt követően, többé le sem akarja tenni, nem hogy azon gondolkodni, hogy visszatérne más operációs rendszerhez.

Mindazoknak, akik a korábbi modelleknél arra panaszkodtak, utoljára nagyjából az iPhone 5 körül volt elfogadható a telefon mérete, és a kézre esése, jó hír: az SE visszatért a kompakt méretekhez, azonban a külső senkit ne tévesszen meg, hiába 5s a kinézete, belülről még egy bivalynál is erősebb a kis masina, melynek már a neve is különös (SE annyit tesz, mint special edition)! 

Így hát a kijelző 4 colos - 1136 x 640 pixel. Méretét tekintve az iPhone SE mindössze 123,8 x 58,6 x 7,6 milliméter nagy, súlya pedig egészen apró, mindössze 113 gramm, mely szinte el is veszik a kézben. Az előlapi kamera 1.2, míg a hátlapi kamera 12 megapixellel lövi a képeket – melytől ugyan Android világban van jobb és nagyobb, de hát a kulcsszó is benne volt, Android. Külön kiemelendő, az SE az utolsó olyan iPhone, ahol még megvan a 3,5 mm Jack kimenet, az újabb kiadásokból ez már totálisan eltűnt.

A külső ismertetés után egy kicsit a belsőről is: az SE készülékeiből még készült 16 GB belső tárhellyel rendelkező változat is ugyan, azonban az már bebizonyult, ez nem sok mindenre elegendő, pláne, hogy SD kártyával utólag nem bővíthető. (Halkan megjegyezzük, a 16 GB ára forintra megegyezik a 32 GB árával nálunk, a webshopunkban, akkor meg már miért ne a nagyobbat választanád?)

Évről-évre emberek milliói ácsingóznak az új termék debütálásának napján a boltok előtt, szinte valóságos eksztázisban, s ez bizony a SE piacra dobásánál sem volt másként, annak ellenére sem, hogy lényegében ötvözte a már meglévő modelleket: a formát az 5-ös szériától, míg a belsőt pár újítást leszámítva a 6-os kiadásból vette át. Jogosan merült fel hát a kérdés, vajon megéri – e váltani. Ahogy a mondás is tartja, kicsi a bors, de erős, nagyjából így foglalható össze az SE is, hiszen ugyan méretét tekintve „visszalépett” pár évet a széria, a belső azonban ezerrel hasít előre.