Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Redmi 10 széria

A Xiaomi Redmi 10 az egyik legkedveltebb széria legkeresettebb tagja. Nem véletlenül! Mi az, amit már megszokhattál a gyártótól? A minőséget és az alacsony bekerülési költségeket. Ezekről most sem kell lemondanod. A kérdés már csak az, hogy milyen lehetőségekkel kecsegtet a Xiaomi Redmi 10 paletta? Nos, a legfontosabb dilemma, amivel kapcsolatban célszerű időben dülőre jutnod, az a tárhely nagyságának témaköre. Nem mindegy, hogy 64 gigás vagy 128 Gb-os variáció az, ami Neked személy szerint maradéktalanul megfelel. Az előbbi is teljesítheti minden elvárásodat akkor, ha nem különösebben rögzítesz hosszú videókat, és nem töltögetsz le mindenféle játékokat, zenefájlokat stb. a mobilodra.

Viszont ha tudod magadról, hogy szükséged van a helyre, mert bizony Te szeretnéd kihasználni mindazt az adottságot, amit egy ilyen telefon kínálhat, akkor nem is kérdéses, hogy a nagyobb kapacitású variáns a Te választásod. A következő kérdőjel, hogy melyik az a szín, amit testhez állónak érzel? Kék, szürke, esetleg fehér? Az árnyalatok jól el vannak találva, tehát torz színektől nem kell tartanod. Viszont mivel ez a vásárlás nyugodtan tekinthető hosszú távú beruházásnak, ezért aztán az a jó döntés, ami nem kelt benned hiányérzetet. A stílusos megjelenés pont ugyanannyira hozzátartozik a kerek egészhez, mint a modern belső kialakítás. A Xiaomi Redmi 10 kártyafüggetlen, ráadásul dual SIM-es kivitelű. Szóval ha valamiért mégis a kisebb tárhelyűre voksolnál, de időközben elfogyna a muníció, akkor egy külső memóriakártya beiktatásával máris orvosolhatod a problémát. Erre is képes ez a fajta innováció.