Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Caterpillar S31 okostelefon

A Caterpillar S31 lemeríthetetlen strapatelefon, ami sohasem hagy cserben. Koszos kézzel nyúlnál a mobilod után? Esőben indítanál egy hívást? Akkor a legjobb helyen jársz! Ma már a por és vízvédelem nem számít olyan extrém jellemvonásnak a mobilok körében. Vagyis a Caterpillar, mely híres stramm, ellenálló eszközeiről egy galaktikus fényugrással tovább lépett. Az, hogy sem a forró homok, sem a víz vagy a jéghideg nem tud az S31-ben kárt okozni, alap. Ám a vállalat egyik legnagyobb dobása, hogy tápért sem könyörög a telefon naponta - hiába a GPS használat vagy éppen a hosszú időn át tartó kamerázás, fotózás. Persze az emberek többségének az extrém helyzetek csak ritkán kerülnek fókuszba. A hegymászás, vagy a vadvízi evezés nem tartoznak a mindennapos tevékenységek közé, ez tény. Ám az egyszerű, olykor szürkének megbélyegzett hétköznapok is tartogathatnak olyan szituációkat, s velük járó negatív meglepetéseket, amikor igazán jól jön a megbízhatóság. Lehet egy csúcskütyü akármilyen okos, általában a leejtést nem viseli túlságosan jól. 

Mindennek tetejében az akkumulátorok üzemideje - típustól függetlenül - minimálisra van szabva, az esetek nagy százalékában minden áldott nap tölteni kell az okos, de hamar energiái végére jutó készüléket. Az S31 masszív háza maradéktalanul gondoskodik a tökéletes védelemről. A gyártó magasra tette a lécet: ha a telefon 1,8 méteres magasságból betonba csapódik, akkor sem esik bántódása - a cég, garantálja. De hatvan percen keresztül két méteres mélységbe is meríthető, kellemetlen következmények nélkül. A Caterpillar S31 elpusztíthatatlan! -25 és +55 fok között használható, sem a sós víz, sem a homok, a nagy nyomás- és hő különbség, sem a rázkódás, por, egyéb szennyeződés nem tehet benne kárt. Olyannyira nem, hogy a gyártó szavatolja a mobil ellenállóságát. A különböző hivatalos minősítések is ezt a tényt hivatottak megerősíteni. Mindennek tetejében a 4,7 hüvelykes mobil egy kézzel is könnyedén kezelhető, ami a kényelem és persze a praktikusság szempontjából nem egy utolsó pozitívum. Ha egy ilyen telefonra beruházol, akkor nem hónapokban és években érdemes számolnod az élettartamot, sokkal inkább évtizedekben - kalandok, kihívások közepette, sértetlenül.