Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Samsung Xcover széria

Rendezés:

Samsung G736 Galaxy Xcover 7 5G 128GB, Dual Sim, fekete, Kártyafüggetlen

  • Kártyafüggetlen
  • Magyar nyelvű menü
  • Minden gyári tartozékával
  • Teljes körű garancia

Rendelhető (3-5 munkanap)
114.900 Ft 98.900 Ft
14%

Samsung G736 Galaxy Xcover 6 Pro 128GB, Dual Sim, fekete, Kártyafüggetlen

  • Kártyafüggetlen
  • Magyar nyelvű menü
  • Minden gyári tartozékával
  • Teljes körű garancia

Rendelhető (3-5 munkanap)
218.000 Ft 162.800 Ft
25%

Samsung Galaxy Xcover, a nélkülözhetetlen társ

Mindannyiunk életében vannak olyan készülékek, amelyek nélkül nem tudjuk elképzelni mindennapjainkat. A számítógép előtt végzett munka kapcsán a laptop vagy az asztali számítógép igazán szükséges, de ha a mobilitásról van szó, akkor okostelefon nélkül aligha boldogulnánk napjainkban. Ugyan a hagyományos telefon típusok még mindig kaphatóak, de ezek rendszerint az idősebb korosztály körében keresettek.

A felhasználók nagy része az okostelefonok előnyeit szokták választani, hiszen ezek biztosítják azokat a funkciókat és azt a gyorsaságot, amelyre szükségünk van nap mint nap. Az akár ingyenesen letölthető alkalmazásokkal mérhetjük pulzusunkat, követhetjük szeretteink tartózkodási helyét, bevásárló listát írhatunk, vagy kedvenc fényképeinket szerkeszthetjük. Nem véletlen, hogy sokan érdeklődnek a minőségi, valóban megbízható okostelefonok iránt.

A Samsung Galaxy Xcover széria már számtalanszor bebizonyította, hogy kimagasló színvonallal áll rendelkezésre és a márkától megszokott minőséget biztosítja. A Samsung készülékek egyébként világszerte sok rajongót tudhatnak magukénak, hiszen a gyártó prémium kategóriás technológiával lép a piacra időről-időre. A technikai újdonságok mellett természetesen nem elhanyagolható a készülékek megjelenése sem, melynek terén a Samsung Galaxy Xcover jeleskedik. Mivel a készülék rendszerint ott lapul zsebünkben vagy táskánkban, ezért védelmére fokozottan érdemes figyelni.

Ugyan a Samsung Galaxy Xcover, valamint a márka legtöbb készüléke kiválóan ellenáll az őket ért külső behatásoknak, de minden sérülés ellen a gyártó mégsem biztosíthat megfelelő védelmet. A méretben ideális kijelzővédő fólia és tok kitűnő szolgálatot tesznek akkor, ha leejtenénk a készüléket, vagy komolyabb sérülésveszélynek lenne kitéve. Mivel a Samsung készüléke prémium színvonalú, ezért természetesen nem mindegy, hogy milyen hosszan áll az kifogástalan minőségben rendelkezésre. A karcmentességet is elérhetjük kijelzővédő fólia használatával, így ha valamikor egy újabb modell beszerzése érdekében megválnánk korábbi telefonunktól, azt jobb áron értékesíthetjük.