Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Kijelzővédő fólia telefonhoz

Védd meg a telefonod kijelzőjét a karcoktól és az egyéb sérülésektől
Rendezés:

XPRO Ultra Clear fólia Samsung Tab A8 10.5 2021 készülékhez

A megrendelt készülékedhez gyártott prémium minőségű Xprotector kijelzővédő edzett üveg.

  • Magas minőségű edzett üveg
  • Katonai minőségű karcvédelem
  • Könnyű felhelyezés
Rendelhető (3-5 munkanap)
4.990 Ft

Mire jó a kijelzővédő üvegfólia?

Rengetegen tesznek okostelefonjukra védőfóliát, hiszen az érintőképernyős telefonok szerkezetében a kijelző felülete a legsérülékenyebb, emiatt ha leejtené mobilját, a hátlap helyett inkább az üveg fog sérülni.

Ez persze elkerülhető egy jó minőségű, modern technológiával készült kijelzővédő üvegfólia használatával, hiszen manapság senki sem akar nyomógombos telefonokat, melyeket lehet, hogy a heti szintű leejtések során sem érte komolyabb baj, viszont nem lehetett kényelmesen és praktikusan szöveges vagy képes üzeneteket küldeni, csak rengeteg fölösleges és időt pazarló gombnyomással.

Természetesen nem mindegy, hogy milyen kijelzővédő üvegfóliát választ, hiszen egyes gyártók készítenek a különféle típusú okostelefonokhoz rájuk illő fóliákat, melyek tökéletesen passzolnak a modellek méretéhez.

Webáruházunkban találhatóak többek között Huawei, Samsung, Sony, HTC és Apple okostelefonokhoz való védőfóliák is, melyek a következő tulajdonságokkal rendelkeznek általában: 

  • A legtöbb kijelzővédő üvegfólia 3D hajlított technológiával van ellátva, melynek segítségével a telefon élei tökéletesen íveltek lesznek, illetve szépen simul a képernyőre. Ezáltal nem lesznek például buborékok a fólia alatt, ha megfelelően van felhelyezve
  • A legtöbb fólia antibakteriális bevonattal is rendelkezik, mely jól bírja a legtöbb kis tárgy okozta karcolást, illetve nem marad maszatos, vagy ujjlenyomatos a készülék, így mindig szép fényes és sima felületen keresztül használhatod mobiltelefonodat.
    Persze nem kell attól félni, hogy a kijelzővédő üvegfólia negatívan befolyásolná az érintőképernyő működését, hiszen a legtöbb esetben a fólia kezelése jobb felhasználói élményt tud nyújtani, mint a fólia nélküli használat.
  • Emiatt a kép mindig éles marad, a felület pedig ugyanúgy reagál érintésre, ahogy előtte.
  • Végül pedig azt is fontos kiemelni, hogy a fólia felhelyezése nem befolyásolja a színek megjelenítését vagy a felbontás minőségét.

Használj kijelzővédő üvegfóliát, hogy okostelefonodat sokáig tudd probléma mentesen működtetni, kijelzője mindig védve legyen, illetve hogy az előlap mindig tiszta, csillogó és ujjlenyomat mentes maradjon!