Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Galaxy S22 széria

A Samsung S22 mind a külsejével, mind a belsejével a prémium érzetet erősíti, és ez nemcsak káprázat, hanem a valóság. A Samsung S22 többféle, például fantomfekete, zöld, rózsaarany és fehér színben is elérhető, miközben a tárhely nagyságát is megválaszthatod. Az üveg hátlapot visszakapta a széria, ami mindenképpen piros pontot érdemel, legalábbis a felhasználói visszajelzések alapján feltétlenül. Aztán a kicsit kisebb, kezesebb méret is igazán tenyérbemászó előny. Ezzel a gyártó is tisztában van, pontosan ezért hozta be ezeket a paramétereket, mert széles körben kívánja befutóvá varázsolni ezt a sorozatot. A sima és a plus variáns tulajdonképpen ikertestvérek. Olyanok, mint két tojás. Csak az egyik kicsit nagyobb, mind képernyőméretben, mind akkumulátorkapacitásban. De egyébként, ha színtisztán a tudást vizsgáljuk meg, akkor egy az egyben megegyeznek.

Na és itt van még az ultra verzió, ami mindenképpen a prémiumkategória felső csúcsát célozza meg. Ezen besorolás alapján a sima S22 a prémium alsó szegletébe tartozik, míg a plus a középső szintet csípi meg. Aktuálisan ezek a telefonok jelentik az elérhető innovációk olvasztótengelyét. A formát közelebbről megnézve tapasztalható némi laposság, mondhatni sarkítva szögletesség, ami persze így, ebben a kontextusban nem igaz, de ha az előző szériát nézzük, akkor jogos a felfedezés, miszerint a Samsung S22 nem olyan nagymértékben gömbölyded. Az ívei megvannak, de összességében mégis viszonylag laposnak nevezhető. A minimalista dizájn az, amit a szériánál a gyártó követett. Az, hogy ez kinek jön be és kinek kevés, már egyénfüggő. Az tény, hogy egyelőre forradalmi változtatásról nem beszélhetünk, ami a külsőségeket illeti. Még akkor sem, ha tudható, hogy egy-egy sorozat akár három-négy éven át is készül, többek között a tervezőasztalon, különböző skiccek és rajzok képében. Az elő- és hátlapok ugyan kicsit csúszósak és vonzzák a maszatokat, de ellenállóság és karcállóság terén a csúcsot képviselik. Az alumínium keretezés sem okozhat fejfájást, ráadásul még a cseppállóság is felsorolható a Samsung S22 extra pozitív tulajdonságai között.