Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Itt a 11-es iPhone telefon!

Az iPhone mindig is a presztízzsel és a felhasználóbarát kialakítással, na meg persze a borsos árakkal volt azonosítva, azonban az új 11-es modell egy kicsit rácáfol az utóbbi szempontra. 

Az átlagosnak mondható ára a kiszereléstől függően 300.000 Forint körül mozog a webáruházunkban, ami egy friss iPhone telefon esetében igencsak jónak számít. Az Apple természetesen az új modellekben sosem fukarkodott a finomságokkal, és az Apple iPhone 11-ben is remek megjelenítés, erős hardver és rendkívül praktikus kezelés valósult meg a gesztus alapú vezérlésnek köszönhetően.

A 828 x 1792 pixeles 336 ppi-s kijelző rendkívül szép képet ad minden megjelenített tartalomról, az IP68-as por és víz elleni védelem pedig gondoskodik arról, hogy szélsőségesebb körülmények között se essen baja a készüléknek. Az iPhone 11 család egészen új szintre emeli a nyers erő fogalmát az Apple A13 Bionic SoC-vel, aminek semmilyen modern alkalmazás vagy játék nem okoz gondot. Sokan már azt tesztelik, hogy mennyire lehet az új iPhone telefonokat számítógépként vagy munkaállomásként használni, és az eredmények egyáltalán nem rosszak.

A gesztus alapú vezérlés egy nagy extra, és a parancsok ily módon történő elindításával, valamint a Siri szakértelmével elképesztően sok műveletet lehet automatizálni. Aki hajlandó egy kis időt rááldozni arra, hogy a modern iPhone telefon típusokat megismerje, azt egészen új okostelefonos élmény várja majd a mindennapokban. Te is kíváncsi vagy az új Apple készülékekre? Nézz szét webáruházunkban és fedezd fel, hogy mire képesek ezek, akár még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: iPhone telefonok iPhone telefon modellek