Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Baseus Super Energy Autó Jump Starter Powerbank / Indító, 10000mAh, 1000A, USB ,fekete

  • -20°C-tól akár 60°C-ig terjedő hőmérsékleten
  • Széles körű kompatibilitás
  • Praktikus powerbank
Cikkszám: INN030397
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA)
Szín
fekete
Menny.:db

Paraméterek

Márka Baseus
Modell CGNL020101
Kapacitás 10,000mAh / 3.7V / 37Wh
USB-C bemenet 5V / 2,4A (max)
USB kimenet 5V / 2,4A (max)
Teljes kimeneti teljesítmény 12W (max.)
Indítási feszültség 12V
Indítási áram 500A
Csúcsáram 1000A
Kompatibilitás Benzinmotoros járművek 4l-ig vagy dízelmotoros járművek 2,5l-ig (12V-os akkumulátorok)
Méretek 85x160x30mm

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

Baseus Super Energy Autó Jump Starter és Powerbank

Az autója váratlanul lemerült akkumulátora többé nem hiúsítja meg terveit. A Baseus márkájú jump starter segít beindítani járművét! Széles körű kompatibilitás és 10 000mAh kapacitás jellemzi, amely lehetővé teszi, hogy akár 40 alkalommal is használhassa egyetlen feltöltéssel. A készülék zseblámpaként és powerbankként is működik - USB és USB-C portokkal van felszerelve. Használata is egyszerű, és biztosítja a használat biztonságát.

Meglepő teljesítmény

Az indító segítségével könnyedén elindíthatja autóját még teljesen lemerült akkumulátorral is. A készülék csúcsárama 1000A, az indítóáram pedig akár 500A is lehet. A terméket intelligens chippel és speciális ellenállásokkal is felszerelték, aminek köszönhetően még meleg és hideg időben is megbízhatóan működik. Használhatja -20°C-tól akár 60°C-ig terjedő hőmérsékleten is.

Széles körű kompatibilitás

A készüléket úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a legtöbb 12V / 4l benzinmotorral és 12V / 2,5l dízelmotorral rendelkező jármű gyors indítását. Tökéletes többek között szedánokhoz, elektromos autókhoz, motorkerékpárokhoz, furgonokhoz, terepjárókhoz, kisbuszokhoz és pickupokhoz.

Tartós akkumulátor

Készüljön fel minden esetre! Az önindító tartós 10 000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, így akár 40 alkalommal is használhatja egyetlen feltöltéssel. Készenléti üzemmódban a 85%-ra feltöltött készülék akár 270 napig is kitart! Ez az alacsony, körülbelül 0,05mA-es energiafogyasztásának köszönhetően lehetséges.

Beépített zseblámpa

Most már biztonságosan utazhat sötétedés után is. A Baseus inditó zseblámpával lett felszerelve, amely megkönnyíti az esetleges kisebb javítások elvégzését a sötétben, vagy segít figyelni és segítséget kérni. Akár 3 világítási módot is kínál - állandó fény, villogó fény és SOS.

Praktikus powerbank

Ezzel a praktikus eszközzel nemcsak az autóját indíthatja, hanem okostelefonját is töltheti. Az indító USB-A és USB-C portokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a gyors, maximum 2,4 A-s töltést. Ráadásul 37 Wh teljesítményű, ami azt jelenti, hogy megfelel a légi utazási előírásoknak, és mindig kéznél lehet - akár a repülőn is!

Biztonságos használat

Az indító CE, RoHS és FCC tanúsítványt kapott. Többek között túltöltés, rövidzárlat, túláram és túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik. A csatlakozói megfelelnek az előírt szabványoknak, és garantálják a biztonságot. A termék használata is mesésen egyszerű - még a kezdők számára is.

A dobozban

  • Indító
  • Akkucsipeszek
  • Töltőkábel