Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Zopa ülésbetét Breeze 1-es súlycsoportú biztonsági ülésbe, Maory szürke

  • Kényelmessé teszi az ülést
  • Megakadályozza a túlzott izzadást
  • Két részből áll
  • Szellős
Cikkszám: zopabreeza8
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
7.490 Ft (5.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Paraméterek

Tisztítás Kézi mosás

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

A forró nyári napokon történő utazás a gyerekek részére magterhelő. A Zopa Breeze gyerekülés alátét ezt kellemesebbé tudja tenni, mivel a piacon ez az egyedüli olyan betét, amely nem gátolja a további kiegészítő rögzítőpontok használatát, amelyek a biztonsági övek helyes irányvonalának megőrzésére szolgálnak.

A Zopa air flow technológia alkalmazása segít megakadályozni a túlzott izzadást és a felhevülést. Az alátét két részből áll, amely azt biztosítja, hogy a gyerekülés a gépjárműben jól elhelyezhető, a fejtámasz legalacsonyabb, de a legmagasabb helyzetben történő beállítása esetén is. Ennek köszönhetően a használatának teljes ideje alatt védi a gyermeket.

A megalkotás a szülők részvételével történtA Zopa BREEZE alátétek az ügyfelek igényei szerint lett megalkotva. Ők azt akarták, hogy a nyári betét ne legyen csupán szellős, de alkalmazkodni tudjon az adott gyereküléshez, valamint ne gátolja az ülés egyetlen biztonsági elemének használatát.Ezért nem egy univerzális, hanem három változat alátét készült. Mindegyik tökéletesen tud alkalmazkodni azon kategóriájú gyerekülésekhez, amely típusokhoz készült.

A szülők ennek köszönhetően biztosak lehetnek abban, hogy az alátét nem gátolja az övek helyes vezetését.A szellőzést a Zopa Air Flow egyedülálló technológia biztosítja, amely 3D hexagon anyaga biztosítja azt, hogy a betéten keresztül, a gyerekülés és a gyermek közt, a levegő áramlani tudjon.Az összes 2/3 csoportba tartozó gyereküléshez alkalmas.

A piacon egyedüli olyan betét, amely nem gátolja a kiegészítő rögzítőpontok használatát, ezek a biztonsági övek helyes irányvonalának megőrzésére szolgálnakA piacon az egyedüli olyan alátét, amely a gyereküléssel együtt növelhető. Az alátét két részből áll, amelyek úgy állíthatók be, hogy a gyerekülés feji, háti és ülő része mindig takarva legyen