Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

BeSafe gyerekülés iZi Flex FIX i-Size Anthracite Mesh

  • 4-12 éves
  • Besafe iZi modular
  • Mágneses övrögzítés
  • A fejtámla magassága könnyedén állítható
Cikkszám: izi_Flex1
99.990 Ft (78.732 Ft + ÁFA)

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

A BeSafe iZi Flex Fix i-Size egy háttámlás ülésmagasító, mely ötvözi a legkiválóbb biztonsági jellemzőket, az extra kényelmet és sok praktikus funkciót a könnyű rögzítésért és beállításért egy olyan dizájnnal, mely lehetővé teszi, hogy akár 3 ülést is elhelyezzünk egymás mellett.

Testmagasság: 100 cm - 150 cmKor: kb. 4-12 évesRögzítés: Menetirány szerint, az autó 3 pontos biztonsági övével, vagy ISOFIX karokkal a 3 pontos övvel kombinálva.-3 rétegű oldalvédelemmel, és speciálisan formázott fejtámlával a legnagyobb kényelemért és biztonságért (SIP plus-szal).-Csípőöv-terelő segít az övet optimális helyzetben, a gyermek csípőjénél lent tartani, így ütközéskor segít elkerülni a belső szervek sérülését, illetve megakadályozza a még kicsi gyermek kicsúszását a csípőöv alatt.

A fejtámlába épített övterelő mindig helyes úton vezeti a vállövet.-A fejtámla magassága könnyedén állítható mindkét oldalról, így együtt nő a gyermekkel. A fejtámla 14 különböző magassági pozícióba állítható.A BeSafe iZi Flex Fix i-Size gyermekülés háttámlája alkalmazkodik a különböző döntöttségi fokú gépjárműülésekhez.

Háttámlájának dőlésszöge két pozícióba állítható.-Speciális, puha övpárnával a kényelemért (PAD plus), mely ütközéskor csökkentheti a nyaki gerinc súlyos sérüléseinek valószínűségét, illetve jobban eloszlatja a mellkast az öv által érő erőket.Levehető és mosható huzat.

100-135 cm-es testmagassághoz igazítva i-Size háttámlás ülésemelő, 135-150 cm-es testmagassághoz igazítva háttámlás ülésemelő, mely csak bizonyos járművekben használható (egyes járművek belmagassága akadályozza a használatot, ezért érdemes vásárlás előtt a gépjárműbe próbálni az ülést)