Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Zopa ülésbetét Breeze 2-3-as súlycsoportú biztonsági ülésbe, vadvirágok

  • Kényelmessé teszi az ülést
  • Megakadályozza a túlzott izzadást
  • Két részből áll
  • Szellős
Cikkszám: zopabreeza2
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Paraméterek

Tisztítás Kézi mosás

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

Zopa Breeze ülésbetét autós gyerekülésbe  a 0 csoportba tartozó gyerekülésekbeA forró nyári napokon történő utazás a gyerekek részére magterhelő. A Zopa Breeze gyerekülés betét ezt kellemesebbé tudja tenni, mivel az egyedüli Zopa Air Flow alkalmazott technológia megakadályozza a legkisebb utasok túlzott izzadását és felhevülését.

A betét alakja biztosítja a biztonsági övek helyes, ezzel együtt a biztonságos irányvonalát is. Finom anyagból készül, amely a kisbabák bőrét nem izgatja.A megalkotás a szülők részvételével történtA Zopa BREEZE alátétek a vásárlók igényei szerint lett megalkotva. Ők azt akarták, hogy a nyári betét ne csupán szellőslegyen, de alkalmazkodni tudjon az adott gyereküléshez, valamint ne gátolja az ülés egyetlen biztonsági elemének használatát sem.

Ezért nem egyetlen univerzális, hanem három változatot fejlesztett a gyártó az ülésbetétből. Mindegyik tökéletesen tud alkalmazkodni azon kategóriájú gyerekülésekhez, amely típusokhoz készült. A szülők ennek köszönhetően biztosak lehetnek abban, hogy az alátét nem gátolja az övek helyes vezetését.A szellőzést a Zopa Air Flow egyedülálló technológia biztosítja, amely 3D hexagon anyaga biztosítja azt, hogy a betéten keresztül, a gyerekülés és a gyermek közt, a levegő áramlani tudjon