Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Zopa futóbicikli Tech Bike, sárga

  • Robusztus kivitel
  • Sportos formaterv
  • 18 hónapos kortól ajánlott
  • Maximális terhelhetősége 20 kg
Cikkszám: easy_way5
18.990 Ft (14.953 Ft + ÁFA)

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

Megyeeek! Egyedül haladok! 18 hónapostól ,3 éves korig.Hiszen mozogni jó!Azt, hogy ez nagyon is igaz, tökéletesen látjuk a legkisebbeken. Hiszen minden mozdulat és a felfedezés öröme annyira izgalmas tud lenni! És természetesen minket, szülőket, arra ösztönöz, hogy a lehető legjobb kalauzok legyünk. Ezért a Qplay márkával együttműködve 18 hónapos , 3 éves korú gyermekek számára kifejlesztettük ezt a nagyszerű futóbiciklit.

Számukra ez nem csupán vonzó játék, hanem mindenekelőtt olyan hasznos segédeszköz, amely szórakoztató módon felkészíti őket a későbbi kerékpározásra.A kis versenyző határtalan kényelme érdekében a Tech Bike magasságában állítható üléssel és kormánnyal van felszerelve, amelyek hozzáigazíthatók a növekvő gyermek igényeihez. A 23 cm átmérőjű kerekek tökéletesen ellensúlyozzák a felület egyenetlenségeit.

Nekik is köszönhetően az utazás kényelmes. Ezen felül a Tech Bike lágyított gumi kormánymarkolatokkal rendelkezik.Amikor pedig a kicsi már megunja a futóbiciklizést, a Tech Bike – mindössze 3,8 kg-os kis súlyának köszönhetően – könnyedén hordozható akár egy kézzel is. És ne aggódjon, annak ellenére, hogy nagyon könnyű, kiváló minőségű és robusztus szerkezeti kialakításának köszönhetően, nagyon erős is, és biztonságos vezetni. A több színben kapható szuper kis jármű tetszetős formaterve már csak a képzeletbeli hab a tortán.