Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Zopa elektromos hinta - Lullaby ,sötét vázzal Szürke csillagok

  • 360°-os elforgatás
  • Egyedülálló szerkezeti kialakítás
  • Ringatás
  • Maximális kényelem
Cikkszám: Zoa_lullaby1
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Paraméterek

Elem 4x AA
Csomagsúly 7 Kg

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

A legjobb minden baba számáraA Zopa nyugágyak kínálatának képzeletbeli csúcspontját képező multifunkcionális Lullaby pihenőszéket azokban a pillanatokban fogja különösen nagyra értékelni, amikor a baba nem alszik – és Ön meg szeretné nyugtatni, el szeretné foglalni, és ezzel egyidejűleg be kívánja vonni a családi történésekbe.

A 360°-os elforgatást is kínáló egyedülálló szerkezeti kialakítás lehetővé teszi az ülés egy bizonyos, egyúttal a hintáztatás módját is megválasztó helyzetbe állítását. Ez lehet oldalirányú, ami a hagyományos bölcsőket idézi, vagy előre/hátra irányú, ami helyettesíti a karban ringatást. Elég kiválasztani a gyermek preferenciáinak megfelelő módot. Közismert tény, hogy a kisgyermekek imádják az ütemes mozgást.

Hozzájárul harmonikus fejlődésükhöz, és közben megbízhatóan meg is nyugtatja őket. Emlékezteti őket ugyanis arra a tökéletes biztonságra, amelyet még az édesanyjuk pocakjában élvezhettek. És pontosan erre tökéletes a Lullaby pihenőszék!Elégedett szülő = nyugodt baba.Rendkívül egyszerű kezelhetőségének köszönhetően a Lullaby pihenőszék használata a szülők számára is komfortos.

A pihenőszék 360°-kal való elforgatása ugyanis lehetővé teszi, hogy anélkül kapcsolatba legyen a babával, hogy az pihenőszék egész talprészét mozgatni kellene. A pihenőszék egyes funkcióinak beállítására modern kialakítású, rendkívül könnyen áttekinthető érintőpanel szolgál. Nem csupán a hintázás intenzitása (5 sebesség) és időtartama (8, 15 vagy 30 perc) állítható be rajta, hanem a hinta automatikus bekapcsolása is, amikor a pihenőszék a gyermek mozgását (nyugtalanságát) észleli. A baba megnyugtatására természetesen dallamok és a természet hangjai is rendelkezésre állnak, s mi több, a hangerő is beállítható.

És ezzel mégis még messze nincs vége! Tudatában vagyunk annak, hogy a pihenőszéknek éppen a szülők pihenését kellene szolgálnia, ezért hát a Lullaby-t praktikus, az összes említett funkciót nagy áttekintéssel vezérlő távirányítóval szereltük fel. A baba elégedettségének és maximális kényelmének biztosításához nemcsak a puha párnázatú ülés járul hozzá, hanem az ülés dőlésszögének kétlépcsős beállítása is.

Természetese nem hiányozhat a kicsi figyelmét lekötő kapaszkodó sem a szükség szerint eltávolítható 2 plüss baráttal.Mivel a gyermekek biztonsága nagyon fontos számunkra, a Lullaby pihenőszéket ötpontos biztonsági övvel láttuk el.