Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Légtisztító

Rendezés:
Rendelhető (3-8 munkanap)
55.900 Ft 45.500 Ft
Vevői értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
  • 400 m3 /óra CADR
  • Alkalmazható max terület: 32-48m²
  • OLED kijelző
  • alkalmazáson keresztüli intelligens vezérlés
Raktáron
63.490 Ft 59.900 Ft
Vevői értékelés: 5 / 5 csillag!(6)
  • 500 m3 /óra CADR
  • Alkalmazható terület: 35m² - 60m²
  • OLED kijelző
  • alkalmazáson keresztüli intelligens vezérlés

A Xiaomi légtisztító megbízható módját kínálja a levegő tisztításának. A baktériumok, vírusok, különböző szennyeződések láthatatlanul ugyan, de a közvetlen környezet részét alkotják. Bár szabad szemmel esélyed sincsen felfedezni ezeket, ha valamilyen allergiával élsz együtt, akkor bizonyos, hogy ráérzel a jelenlétükre. Elég csak a porszemekre vagy a pollenekre gondolnod. A tiszta levegő az egészséges tüdő barátja. Akkor is igaz ez az állítás, ha nem szenvedsz semmiféle érzékenységtől. Ráadásul az, hogy aktuálisan a hörgőid, a tüdőd állapota optimális, még nem azt jelenti, hogy ez fél, egy éven belül nem változik. A szervezet zseniálisan képes alkalmazkodni a nem megfelelő közeghez, de csak egy darabig. Amikor betelik a pohár - ebben az esetben a tüdő a tűrőképességének végéhez ér, akkor megjelennek az első tünetek.

Nem érdemes ezt megvárnod, hiszen egyszerűen pontot tehetsz a légtisztítás végére. A technológiai fejlődés nemcsak a mobiltelefonok terén hasít a Xiaomi háza táján. A megnövekedett igénynek köszönhetően a piacon felbukkant és óriási sikert aratott a Xiaomi légtisztító is. A modellek eltérő mennyiségű levegőt képesek átforgatni, illetve az is különböző, hogy mekkora nagyságú területen javasolt a használatuk. A kijelzővel ellátott, könnyen paraméterezhető készülékek csendben végzik el a feladatukat, nem is akármilyen eredményességgel. A Xiaomi légtisztító a fellélegzésed garantálójává válhat. Azon túl, hogy általa búcsút inthetsz a baktériumoknak, vírusoknak, kártevőknek, még a poratkákat is száműzheted az életedből. Ne lepődj meg, ha ennek a pozitív fejleménynek köszönhetően, sokkal kevesebb időt, energiát kell portalanításra szánnod.