Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Okosóra, fehér

  • 1,55" színes érintőkijelző
  • 100+ edzésmód
  • 5 ATM vízállóság
  • Véroxigén mérés
  • 10 napos extra hosszú akkumulátor-üzemidő
Cikkszám: redmi_watch2lite_white
25.490 Ft (20.071 Ft + ÁFA)

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

1,55" színes érintőkijelző
Nagy felbontású, színes és részletgazdag. Nagyobb kijelző-test arány, 10% növekedés az előző Mi Watch Lite modellhez képest. Jobb vizuális és érintésvezérlési élmény.

Kompakt kialakítás - Többféle színválaszték
Három szín az óratokhoz és további három szín az óraszíjhoz.* Dobd fel a stílusodat!
* A fekete, elefántcsont és kék órakerethez a megfelelő színű szíj jár. Az olíva, rózsaszín és barna szíjat külön kell megvásárolni. Csak a fekete és kék óraszíjak támogatottak az antibakteriális funkcióval."

Szabadon válthatsz a több,mint 100 óra számlapja között
Többféle trendteremtő kombináció a hangulatodhoz és a napi szettedhez igazodva.

100+ edzésmód Kövesd nyomon edzéseid, mint egy szakértő!
17 professzionális üzemmód, köztük a HIIT és a jóga, ami segít elérni a kívánt edzéscélt. 100 kibővített edzésmód, ami még több lehetőséget kínál.

Vízállóság*
Viselhető zuhany alatt és medencében is.
* 5 ATM vízállóság: A Redmi Watch 2 Lite vízállósága 5 ATM (50 méter mélységben). A minősítés a GB/T 30106-2013 szabványon alapul, és a Kínai Nemzeti Óraminőség-felügyeleti és -vizsgáló központ tesztelte. Viselhető az úszómedencében, a part közelében úszás közben, vagy más sekély vízi tevékenység során. Azonban nem használható forró zuhanyozáshoz, szaunához vagy búvárkodáshoz. Továbbá kerülje, hogy vízi sportok közben a gyors áramlatok közvetlenül befolyásolják az órát. A vízállósági szint nem állandó, és idővel csökkenhet.

Nagy pontosságú GPS-chip Támogatja a négy legfontosabb globális helymeghatározó rendszert
A beépített GNSS-chipkészlet továbbfejlesztett teljesítménnyel rendelkezik a pontosabb pozíciókövetés érdekében. A négy fő globális helymeghatározó rendszer – GPS, GLONASS, Galileo, BDS – támogatott.

Véroxigén mérése
A vér oxigéntelítettségi (SpO2)* szintje a vérben lévő oxigén mennyiségét jelzi. Bárhol és bármikor elvégezheted az SpO2-mérést a nyugalom érdekében. Támogatja a folyamatos SpO2-követést alvás közben.
* A Blood Oxygen Measurement (SpO₂) funkció nem alkalmas bármely betegség diagnosztizálására, megelőzésére, monitorozására, előrejelzésére, fiziológiai folyamatok vizsgálatára vagy bármilyen más orvosi célra. Minden adatot és nyomon követést csak személyes célra szabad felhasználni. Ha rosszul érzi magát, bízzon a professzionális orvosi eszközökben vagy forduljon orvoshoz segítségért.

Alvásfigyelés
24 órán át figyeli az alvást, és részletes jelentéseket készít a mélyalvás, a könnyűalvás és a REM* szakaszokról, hogy megtudja, mi történik alvás közben.
* REM: A funkció használatához be kell kapcsolnia a speciális alvásfigyelést az alkalmazás további beállításaiban.

24 órás pulzusszám-követés
Beépített, nagy pontosságú PPG-érzékelő a pulzusszám 24 órás nyomon követéséhez. Riasztást küld, ha rendellenes pulzusszámot észlel*.
* A risztás funkció kikapcsolható

10 napos extra hosszú akkumulátor-üzemidő
Új, mágneses töltés. Csak érintsd meg a töltéshez!

10 nap
Tipikus használati mód*

14 óra
Folyamatos GPS sport üzemmód

* A tipikus használati mód mérése a következők alapján történik: alapbeállítások beállítása, pulzusfigyelés alapértelmezett 30 perces intervallumként beállítva, alvásfigyelés bekapcsolva (speciális monitorozás kikapcsolva), stressz egész napos monitorozás bekapcsolva, 2 alkalommal végzett véroxigén mérés minden nap, 24 órás non-stop lépéskövetés, napi 50 értesítés, minden nap 2 riasztás beállítva, 100 kijelző-ébresztés minden nap ellenőrzéséhez, az adatok naponta egyszer szinkronizálva a telefonnal, 35 -min kinti sportolás (bekapcsolt GPS-szel) minden héten.