Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Xiaomi Redmi - a vevői vélemények fényében

Ezernyi elemzést találhatsz a Xiaomi Redmi széria tagjairól. A többnyire méltató hangvételű tesztek kihangsúlyozzák a legújabb innovációk meglétét.

Na meg azt a nem csekély jelentőségű pozitívumot, hogy a vállalat ténylegesen megfizethető árakat garantál. Így aztán egyetlen pillanatig sem kell választanod a nagy tudás és a pénztárcabarát bekerülési költségek között.

De miről tanúskodnak a Xiaomi Redmi vélemények?

A leghitelesebben mégis a felhasználók nyilatkozhatnak arról, hogy mit tapasztalnak a mindennapos „együttélés” során.

A tesztek azt sugallják, hogy a Xiaomi célkitűzése, miszerint „tudást mindenkinek”, abszolút teret és helyet kap a készülékekben. A felhasználói hozzászólások alátámasztják ezt a megfigyelést. Nem egyszer úgy tűnik, hogy a hétköznapi alkalmazás során nem is aknázhatóak ki teljességgel az eszközben rejtőző innovációk. Tehát, túl a hétköznapiságon, komoly feladatokra is bevethető a kiszemelt modell.

A gyártó az összeszerelés minőségére is figyelmet szentel. Ha már fogtál a kezedbe lötyögő, szinte szétesőfélben lévő mobilt, akkor tudod mennyire idegesítő és persze csalódást generáló a jelenség. Na a vállalat ebben a témában sem ismer tréfát. A Redmi tulajdonosok arról számolnak be, hogy a kütyüjük jól bírja a strapát, és nyilván a földhöz vágás nem tartozik hozzá a teszteléshez, de a mindennapi koccanások nem okoznak fejfájást.

Xiaomi Redmi támogatja a dual SIM technológiát?

Igen, így aztán dupla számmal vagy a szolgáltatód kártyájával és plusz memória kiegészítéssel vetheted bele magadat a felhasználói élmények dzsungelébe. Súlyos anyagi áldozatok és hátulütők nélkül.

Tartalomhoz tartozó címkék: Xiaomi Redmi Xiaomi Redmi telefonok