Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Ütésálló, strapabíró Caterpillar telefonok

Folyton leejted a telefonodat, így szinte törzsvendég vagy már a szervizekben? Nehéz fizikai munkát végzel, s a telefonod egy perc alatt tiszta por lesz? 

Ne keress tovább, hiszen egy Caterpillar telefonnal már nem kell ilyenek miatt aggódnod, mert ezt a készüléket kifejezetten olyan környezetbe tervezték, ahol szinte 100%, hogy leejted, poros vagy ragacsos lesz, illetve párás vagy vizes lesz a telefonod, mert a Caterpillar egy olyan gyártó, aki gondol az igazi férfias munkát végző emberekre is.

Emiatt a Caterpillar telefonokat azoknak szoktuk ajánlani, akik kültéren, például építkezéseken vagy bányák mellett, illetve szélsőséges időjárásnak kitéve dolgoznak nap, mint nap. A Caterpillar az egyik legmegbízhatóbb okostelefon gyártó, amelyik arra szakosodott, hogy az ipari munkások mindennapjait tudja megkönnyíteni, hiszen koszos kézzel egy építkezésen nem lehet kényes laptopokat vagy számítógépeket kezelni, viszont egy műszakvezetőnek például elengedhetetlen az, hogy időnként ránézzen az e-mail-jeire, vagy beszéljen a feletteseivel.

Ha ez nem lenne elég, a Caterpillar telefonok elsődleges kamerája 13 Mp-es, másodlagos kamerája pedig 5 vagy 8 Mp-es, így még a minőségi fotók vagy videók készítéséről sem kell lemondanod a strapabíró kialakítás érdekében. S a tárhely is elég ahhoz, hogy tárolni is tudd a minőségi felvételeket, hiszen 32GB ROM-mal rendelkeznek ezek a modellek.

Mindezek mellett a Caterpillar telefonok pedig igen gyorsak, hiszen a 3GB-os RAM-nak, illetve a gyors Qualcomm CPU-nak köszönhetően rádiózás közben tudsz böngészni vagy képeket készíteni mindenféle probléma nélkül. A kijelző felbontása modelltől függően lehet 1080 x 1920, vagy 720 x 1280 pixel, így tökéletesen lehet látni rajta a vele készített felvételeket.

Így a Caterpillar telefon Neked is megoldást nyújthat, ha szélsőséges környezetben kell dolgoznod, mert a cég olyan strapabíró készülékeket gyárt, mint például az S41 és S60 szériába tartozó modellek, melyek közt találhatóak olyan darabok, amik egyben por, karc, csepp és ütésállóak is egyben.

Az összes Caterpillar mobilokról szóló cikkünk megtalálható egy helyen, ITT