Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Tudjon meg többet az Applet táblagépekről!

Az Apple továbbra is az egyik legnagyobb cégnek számít a szórakoztató elektronika területén. Minőségi telefonok, laptopok, valamint táblagépek hadai várják a vásárlókat, akik új eszközöket szeretnének kipróbálni.

Az Apple Ipad Air az egyik legújabb fejlesztésű a táblagépek közül, amely sokak szerint nem akkora durranás. Az Apple cég nemrég dobta piacra a legújabb, ötödik generációsnak számító iPad-jét, amelyet iPad Air névvel illettek. Emellett szintén megjelent a második generációs iPad Mini, ami az Ipad Mini 2 nevet kapta. Ezek az új táblagépek remek eszközöknek számítanak, amelyeket a vásárlók azonnal ki akarnak próbálni.

Mit érdemes tudni az új Apple tabletekről?

Az iPad Air valamivel vékonyabb és könnyebb, valamint erősebb is mint a korábbi iPad verziók bármelyike volt, ezért, akik a legjobb teljesítményt keresik, azok mindenképp vessenek egy pillantást erre a készülékre! Akik a legjobb és legújabb termékekre vágynak, azoknak az Ipad Air 3 az ajánlott választás, amely hamarosan a boltokba kerül. Lehet azonban, hogy egyesek számára csalódást fog okozni a legújabb modell.

Egyes értesülések szerint az iPad Air 2 utódjaként érkező táblagépnek lesz egy nagy hiányossága, mivel nem kapja majd meg az iPhone 6s és iPhone 6s Plus telefonokban bemutatott 3D Touch technológiát, amely mindenkit lenyűgözött a mobilok bemutatásakor. Az, hogy a technológia valószínűleg nem kerül be a táblagépbe, egyértelműen a gyártási nehézségeknek köszönhető, ugyanis jelenleg a 3D Touch alkatrészek komoly fejtörést okoznak még a tervezőknek.

A táblagépek felépítése ráadásul jelentős mértékben különbözők a telefonokétól, tehát nehezebb lehet bizonyos alkatrészeket átültetni beléjük. Talán éppen emiatt, de a pletykák szerint az iPhone 7-be kerülő 3D Touch fog majd inkább hasonlítani ahhoz, amit a mostani modellekben is megtalálhatunk. Mindenesetre, az Ipad Air 3 így is remek termék lesz, amelyet mindenképp érdemes megvásárolni és használni, hiszen az eddigi Apple termékminőséggel nem lesz gond az ő esetében sem.

Az összes Apple cikkünk megtalálható egy helyen ITT.

Tartalomhoz tartozó címkék: Apple tabletek Apple táblagépek