Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Tommee Tippee Made for Me kézi mellszívó kezdőszett

  • Lágy szilikon tölcsér
  • 3 részből áll
  • Könnyű összeállítani és tisztítani
  • Hasfájást megelőző szelep
Cikkszám: Tommetip4
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Tommee Tippee Made for Me anyatejes kezdőszettKiváló megoldás a szoptatás és a cumisüvegből táplálás összehangolásához. Ez a szett tartalmazza azokat az etetési eszközöket, amelyekre már az első napokban is szükség lehet. A kézi mellszívó segítségével a kisbaba akkor is élvezheti az anyatej minden előnyét, ha cumisüveges etetésre van szükség, a sterilizáló doboz pedig gondoskodik az eszközök higiéniájáról.

Mellszívó: Lágy szilikon tölcsér a maximális komfortérzet és tökéletes illeszkedés érdekében. Csendes, diszkrét, kicsi és könnyű, így ideális nem otthoni használat esetén is. Csupán 3 részből áll, könnyű összeállítani és tisztítani.

 Kis méretű, kényelmes pumpakar, a membrán puha szilikonból készült, így könnyebb a pumpálás• Karcsú nyaki rész következtében könnyebb tartani és működtetni. Cumisüveg: Anyamell forma, széles boltozat. Hasfájás-megelőző szelep a kevesebb levegőnyelésért.Szuper lágy szilikon, cumi  Csak Closer to Nature cumisüveg cumival használható.

 Könnyen tisztítható, mosogatógép felső kosarában is mosható. SterilizálhatóAnytime játszócumi, szimmetrikus, ortodontikus forma. Hagyományos pajzs. A cumifej megfordítható, így a baba könnyebben vissza tudja tenni magának.

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Paraméterek

A szett tartalma • 1 db Made for Me kézi mellszívó,1 db sterilizáló doboz, mikrohullámú sütőben használható, 3 db Closer to Nature cumisüveg 150 ml lassú folyású cumival, 50 db eldobható melltartóbetét (25 pár), 5 db anyatejtároló edényke, 4 db cumisüveg lezáró tető, 2 db Anytime játszócumi 0-6 hónapos