Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Tippek a Sony okostelefon védelmére

A Sony okostelefon modelljei is hasonlóan sérülékenyek lehetnek, mint a többi vezető gyártó készülékei. Ugyanúgy betörhet a kijelzője, megsérülhet a leejtéskor, s a különféle természetei elemeket sem tolerálja. 

Ebben a bejegyzésben tippeket mutatunk meg a Sony telefonod védelmére. A telefonok egyik legnagyobb ellensége a gravitáció, jó részük azért megy tönkre, mert a tulajdonosa véletlenül leejti. A te telefonod sem más, így érdemes jó minőségű védőtokot és képernyővédő fóliát használnod. Ezekkel nem csak a telefont sérülését kerülheted el, de a kijelző sem lesz olyan karcos.

A por, kosz és mocsok a telefonod másik nagy ellensége, így mindenképpen érdemes havonta megtisztogatnod a Sony telefonod. Ehhez csak kövesd a használati útmutatóban leírt dolgokat, így a Sony okostelefon modelled mindig tiszta marad, s tovább működhet megbízhatóan. Ha a telefonod folyamatosan be van kapcsolva, akkor az alkalmazások előbb-utóbb belassulhatnak és csökkenthet az akkumulátor élettartama. Érdemes rendszeresen újraindítani a készüléket, így az appok bezáródnak és újra nyílnak, a memória kiürül, az egész telefon működése pedig gyorsabbá válhat. Indítsd rendszeresen újra a telefonod, ezzel nem csak gyorsabban futnak majd az alkalmazások, hanem a készülék is tovább működhet megbízhatóan.

Mindig használd a gyári Sony okostelefon töltőt, vagy legalább egy ugyanolyan jó minőségű töltőt! Ha nem így teszel, azzal károsíthatod a készülék akkumulátorát, de akár magát a telefont is. Különösen vigyázz az interneten rendelt, noname darabokkal, ezek megbízhatatlan gyártási minősége könnyen ki is sütheti a telefont, ilyenkor pedig az esetlegesen élő garancia sem fogja megtéríteni a károdat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Sony okostelefonok Sony okostelefon ár