Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Tippek a Samsung okostelefonok használatához

A Samsung okostelefonok mindig kicsit másak, mint a többi mobilgyártó készülékei, a dél-koreai gyártó ugyanis előszeretettel ad hozzá extrákat a gyári Android szoftverhez. 

Ebben a bejegyzésben két olyan extrát mutatunk be, mellyel a Samsung Galaxy telefonokon kívül máshol jó eséllyel nem fogsz találkozni. A YouTube videókból nagyon vicces GIF-ek készülhetnek, ezek a kis animációk mindenki napját fel tudják dobni. A Samsung okostelefonok számára viszont ehhez nincs szükség külön applikációra, a Dél-Koreaiak gondoskodtam egy egyszerűbb módszerről.

Ehhez csak meg kell nyitnod az adott YouTube videót az alkalmazásban, majd a Galaxy telefon esetén húzd el az ujjad jobbról, s a SmartSelectből válaszd ki az Animation opciót. Helyezd el a képernyőn a jelölődobozt a megfelelő helyre, majd indítsd el a videó lejátszását. A Record gombra kattintva elkezdheted az animáció elkészítését, s amikor végeztél, a mentés gombbal elmentheted a GIF-et. Ezután már nincs más dolgod, mint megosztani másokkal az elkészült alkotásod, elküldeni emailben, vagy feltölteni a közösségi médiába.

A Samsung okostelefonok Reminders alkalmazása arra is kiváló, hogy saját emlékeztetőket készíts. Akár még weboldalakból is készíthetők emlékeztetők, ehhez csak a beépített böngésző alkalmazást kell megnyitni, majd a három pontra kattintva megnyitni a menüjét. Itt kattints a megosztás lehetőségre, azon belül pedig a Reminder opcióra. Kész is van!