Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Tiny Love játszószőnyeg Gymini Magical Tales Black and White

  • Játszószőnyeg 2 az 1-ben, állítható ívekkel
  • Nagyszerű környezetet biztosít
  • Elősegíti a kognitív képességek, a nyelv, a kommunikációs, finom-motoros és alap funkciók, az érzékszervek, a képzelet, a kreativitás és az érzelmi intelligencia fejlődését
Cikkszám: TL_BW
25.900 Ft (20.394 Ft + ÁFA)

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

Az egyedülálló  Tiny Love Magical Tales Dynamic játszószőnyegen  nagy méretének köszönhetően a babák bátran hempereghetnek és még az anyukájuk is leheveredhet melléjük játszani. A játékívet a hagyományostól eltérően nyitott állásba is lehet állítani, így nagyobb tér áll a rendelkezésünkre és hason fekve is tud nézelődni a baba.  A kedves kis figurák, zenélő süni 3-féle dallammal és a sok izgalmas felfedezni való - szatén szalagok, tükör, kukucskáló játék - sokáig lefoglalja a kicsiket. A  Magical Tales kollekció -  Tiny Love Magical Tales Mobil körforgó, Tiny Love Magical Tales Super Mat óriás játszószőnyeg - minden tagja fekete-fehér szín-összeállítású. Az erős kontraszt alkalmazása kiváló a csecsemők látásának fejlesztéséhez, a vizuális stimuláláshoz. A játszószőnyeghez tartozik egy színben ideillő változata a kicsik első, kihajtható könyvecskéjének, mely néhány állat, tárgy, forma megismerését is segíti. A puha szőnyeg mosógépben mosható, így a tisztán tartása sem okoz problémát!