Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Timba kombiágy Niki 3 fiókos, borostyán

  • 3 magasságba állítható
  • Bababarát felület
  • Átalakítható heverővé
Cikkszám: Tkef4
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
4.990 Ft
107.989 Ft (85.031 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Paraméterek

Fekvőfelület
Kiságyként 600x1200 (mm)
Heverő 600x1720 (mm)
Csomagsúly 74 Kg

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

Egy egyedi gyermekágy, mely praktikusságának ás átalakíthatóságának köszönhetően a legkedveltebb termékek egyikévé vált. A gyermekágy komfortos, sok funkciójának köszönhetően képes alkalmazkodni az ifjonc korához, szükségleteihez, illetve a szoba kialakításához egyaránt.

Termékleírás:
Anyaga: Tömör gőzölt bükkfa, lekerekített élekkel. Laminált bútorlap, kemény színtartó felülettel.
Felületkezelés: Alapozás szállekötő anyaggal. Fedőzés 2 rétegben, Vizes bázisú gyermekbarát anyaggal
Fekvőfelület: 3 pozícióban állítható. Speciális előfeszített, réteg ragasztott fa rugókkal van felszerelve. Ez fontos a kényelmes nyugodt alvás és a megfelelő átszellőzés miatt. Ugyanakkor gyermeke ugrálásakor, elesésekor tompítja az estét, védi gyermekét.
A bútorlap élei: Lekerekítettek, rugalmas gyermekbútorokhoz kifejlesztett speciális él védővel vannak bevonva, így biztonságossá és esztétikussá téve azt. Ez a megoldás kizárja az éles élek okozta esteleges sérüléseket. Az ágylábakon csúszó talpgombok vannak, így a bútor mozgatásakor nem karcolódik a padlózat.

Oldalrácsok: Nagyon stabil, biztonságos könnyen szerelhető. Az új előírásoknak megfelelően keresztirányú rögzítést alkalmazunk. Az egyik oldalrácsból 2 db pálca kivehető, így gyermeke később az ágyból önállóan ki – be tud majd járni.
A pelenkázó szekrény az ágy mindkét oldalára szerelhető. 3 fiókkal készül, a gyermek holmik tárolására kiválóan alkalmas. A fiókok görgős fiókcsúszókkal vannak felszerelve. A fogantyúk gömbölyűek, így nem tudnak sérülést okozni. A higiénikus pormentes tárolást a fiókok mögött lévő záró lemez biztosítja.
Az ágyneműtartó görgős sínekkel könnyen kihúzható. A felette lévő takaró lemez pormentesen zár. Az ágy heverővé átalakítása során egy 60 x 1720 – as méretű heverőt kapunk.