Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Tedd könnyebé az életed Apple AirPods segítségével!

Ha a fülhallgatóról és a headsetről az összegabalyodott vezetékek és az olykor szakadozó, vacak minőségű hang jut eszedbe és már nagyon unod, hogy általában kettesével kell megvásárolod ezeket a fülhallgatókat a rövid élettartamuk miatt, akkor van számodra egy jó hírünk. Az Apple AiPods ugyanis egy teljesen új dimenziót nyit ezen a területen.

Apró, praktikus, felhasználóbarát, ráadásul tökéletes hangzást biztosít és ahelyett, hogy hosszú perceket rabolna el az idődből, megkönnyíti a kommunikációt és zenehallgatást is. Akár autóban ülsz, akár villamoson utazol vagy bármilyen nyilvános helyen vagy, egy perc alatt beüzemelheted és élvezheted a tökéletes hangzást.

Tulajdonképpen mi az az Apple Airpods?

Ha nagyon röviden szeretnénk fogalmazni, egy vezeték nélküli fülhallatóról van szó. Ez az apró készülék viszont számos elképesztő funkciót rejt magában. Legyen szó bármilyen Apple termékről, egy egyszerű beállítás után – amely mindössze egyetlen mozdulatot igényel - automatikusan csatlakozik hozzá, így használhatod iPhone-hoz, iPad-hez, Mac-hez, sőt, akár Watch-hoz is. Ráadásul érzékeli, mikor van a füledben és mikor veszek ki őket onnan, ennek megfelelően pedig ki és bekapcsol. Szóval csak tedd a füledbe és máris élvezheted a kiváló minőségű hangot, akár zenét hallgatsz, filmet nézel vagy telefonálsz valakivel.

Apple Airpods headset

A töltőtoknak hála több mint 24 órán keresztül a rendelkezésedre állnak a pod-ok, szóval egy hosszabb utazáshoz vagy akár egy online konferencia lebonyolításához is kiváló segítőtárs. Egy töltéssel öt órán keresztül üzemel, mivel azonban a tokban van gyorstöltési mód, hamar újra üzembe helyezheted, ha lemerülne.

Hogy lehet ilyen sokoldalú egy ennyire apró szerkezet?

A titok az Apple W1 chipben rejlik, amely uralja az egész vezeték nélküli technológiát.

Apple Airpods W1 chip felépítése

Ez a pici chip felel a hibátlan működésért, az akkumulátor üzemidejéért és a megfelelő hangzásért is. Szóval bár első ránézésre elképzelhetetlen, hogy ez az apró fülhallgató hogyan lehet képes ennyi mindenre, hidd el, a chip dolgozik benne, miközben te élvezed a pozitív hatásait.

Rendeld meg most az Apple Airpods-odat

Mit jelent a kiváló minőségű hang?

A kiváló minőségű hang oda – vissza igaz. Egyrészt tökéletes hangzást ad a zenéknek, a videóknak, a filmeknek és a beszélgetéseknek, másrészt pedig a beszélgetőpartnered is tökéletesen hall majd téged. Az utóbbi annak köszönhető, hogy egy gyorsulásmérő érzékeli, amikor beszélsz és a mikrofonnal együttműködve képes kiszűrni a különböző háttérzajokat és kiemeli a hangodat. Szóval például ha vezetés közben telefonálsz, egy játszótér közepéről hívsz valakit vagy egy zsúfolt buszon kapsz egy hívást, nem lesz probléma ennek a vezeték nélküli headsetnek.

Mi a titka a hosszú üzemidőnek?

A válasz a gyorstöltőként működő tokban rejlik, amelynek segítségével akár többször is feltöltheted a podokat. Tehát ha alapból teljesen feltöltve vitted el magaddal a szerkezetet, az öt óra alap üzemidő mellé további órák adódnak hozzá a toknak köszönhetően. Ha tudod tizenöt percre mellőzni a lemerült Airpodot, utána három órán keresztül újra használhatod. Így akár 24 órán keresztül élvezheted a tökéletes hangzást!

Kinek ideális választás az Apple Airpods?

Ha szívesen hallgatsz zenét útközben, gyakran telefonálsz vezetés közben, egy hosszú út során megnéznél néhány filmet vagy csak vicces videók között keresgélnél nyilvános helyen, akkor tökéletes választás számodra ez a vezeték nélküli fülhallgató. Nincs többé összegabalyodott vezeték, nem kell aggódnod a nem megfelelő csatlakozás miatt és többé nem kell párosával vásárolni a headset-eket. Tehát legyen szó munkáról vagy szórakozásról, a az Apple Airpods hűséges segítőtárs lesz.

Mennyibe kerül az Apple Airpods?

Mivel a kategóriájában piacvezető termékről van szó, joggal gondolhatod, hogy valahol a csillagos ég határát súrolja az ára. Azonban ez nem igaz. Természetesen drágább, mint egy egyszerű, mezei fülhallgató, ám ezt csak egyszer kell megvásárolnod és bármilyen Apple terméket is használsz a jövőben, ahhoz gond nélkül csatlakoztatni tudod majd.

Tetszett a cikk? Nyomj egy Like-ot ha igen!

Szeretnél iPhone-od mellé te is Airpods headsetet? Kattints ide és rendeld meg pár kattintással

Tartalomhoz tartozó címkék: Apple okostelefon apple airpods