Termékek Menü
0

Fejléc social linkek

Mobiltelefon tokok

Rendezés:

Speciális mobiltelefon tok készülékünkhöz?

Manapság minden okostelefonhoz érdemes egy megfelelő tokot választani, mivel ez megóvja azt a különböző sérülésektől, karcoktól és egyéb behatásoktól. A hagyományos, szilikonból készült mobiltelefon tok talán senkinek sem ismeretlen, azonban vannak olyan alternatívák, amelyek sokak számára elképesztők lehetnek a telefon tokok terén.

Az iPhone-okhoz olyan okostokok jöttek létre, amelyek összekapcsolódnak a telefonokkal. Ez újítás egészen forradalmi és a mobiltelefon tokokat új szintre emeli.

Honnan jött az ötlet? Nos, az okostelefonok fejlődése egy ideje javarészt kimerül a specifikációk háborújában és a készülékek az utóbbi években stagnáló trendjét csak egy-egy ívelt kijelző vagy új szenzor törte csak meg. Ezt a vásárlók is észrevették és egyre nehezebb volt az új készülékeket eladni.

Egy magyar fejlesztőcsapat azonban a gyártók elébe akar vágni és egy okos telefontokkal egy sor érzékelővel egészítené ki az okostelefonokat, amelyek így új lehetőségeket kaphatnak. Az egyelőre prototípus fázisban lévő, Moscase névre hallgató speciális mobiltelefon tok első körben az iPhone 6, illetve 6 plus készülékeket veszi célba, sajnos a régebbiekre nem lesz egy ideig elérhető.

A készítők szerint azonban ha utóbbiaknál sikeresnek bizonyul, akkor az androidos eszközökre is megkezdik a fejlesztést. Nem szabad azonban egyből arra gondolni, hogy az összes tokon erre kell majd lecserélni. A régebbi, valamint az olcsó eszközöknél a szilikon tok sokkal jobb választás, mivel ezeknél nincs szükség ilyen fejlett tokokra.