Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Taf Toys játszószőnyeg, játékhíddal Szavanna 360

  • Fejleszti az érzékeket
  • Fejleszti a motorikus funkciókat
  • Születésétől kezdve biztonságos
  • Vidám és megnyugtató dallamok
  • Újszülött kortól
Cikkszám: Taftoys_3
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
24.990 Ft (19.677 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A Taf Toys Szavanna 360 játszószőnyeg támogatja a baba minden készségének fejlődését 20 játékos tevékenységgel.A baba alig várja, hogy felfedezzen és újat tanuljon minden nap. Ezért gyűjtöttünk össze egy fejlesztési szakértői csapatot és létrehozta a legmodernebb játékok vonalát, amelyek célja, hogy növeljék a baba motoros készségeit, megismerését és érzelmi IQ-ját.

Minden játék a baba életkorának megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik, segít a babának fejleszteni képességeit, ahogy nő.Készülj fel, hogy lenyűgözd a babád! Nagy méretű játszószőnyeg a Mini Moon kollekció, extra párnázott matraccal a baba maximális kényelméért.

Puha íveket, szórakoztató játékokat tartalmaz és egy zenés játékot fényekkel. Különösen úgy tervezték, hogy fejlessze a baba érzékeit, finom és nagymotoros készségeit és szem-kéz koordinációját. Tanul és fejlődik, miközben játszik.Tulajdonságok:5 levehető, több szenzoros játékot tartalmaz: Egy zenés játék színes fényekkel. Húzza fel, aktiválja a zenét és a fényeket! Csörgő kétoldalas mini hold. Felhő színes szalagokkal. Bababiztos tükör 3 kétoldalas filckártya.Ajánlott születéstől 

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Méretei 76 x 85 cm
Ajánlott kor Újszülött kortól