Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Szép is, hasznos is, ez a szilikon tok!

A szilikon tok pazar közeget teremt a telefonodnak. Kicsit olyan, mint egy fészek, csak azon túl, hogy biztonságos körülményeket biztosít a készülékednek, még a megjelenésével is hozzájárulhat teljes elégedettségedhez. 

Léteznek természetesen átlátszó modellek is, amik egy az egyben hagyják érvényesülni az eszközöd esztétikumát, ha úgy kívánod, ám ha mindenképpen változásra vágysz, akkor kifejezetten szemre való variánsok várják, hogy felfedezd őket, beléjük helyezve a bizalmadat, na és persze a telefonodat. A stílusosság így megkérdőjelezhetetlen, ráadásul a megújulás érzését is zsebre vághatod anélkül, hogy a készülékedet lecserélnéd.

De mi a helyzet a biztonságot adó feltételekkel? Milyen módon képes megóvni a szilikon tok a mobilodat, egyáltalán mi az, amit elvárhatsz tőle? Nyilván nem érdemes akarattal a földhöz vágnod a kedvenc kütyüdet, még akkor sem, ha a tok strapabírónak tűnik, merthogy nem erre született. Viszont az tény, hogy a kisebb ütődések, karcolódások ellen hatékony pajzsként léphet fel. A használatból eredeztethető sérülések egy részét is képes felfogni, például súrlódás, dörzsölődés stb., amiket alapvetően nem tudsz kikerülni, bármennyire is megpróbálsz odafigyelni.

A csúszásmentes felületnek köszönhetően stabil kézben tarthatod a készülékedet, ami egy újabb pozitívum, pláne akkor, ha amúgy nem tapad jól a markodba választottad. A szilikon tok esztétikuma minden képzeletet felülmúl. A helyzet az, hogy manapság olyan széles spektrumot jár be a tokkínálat, hogy igazán csak a csillagos ég a határ, már ami a megjelenés milyenségét illeti. Ez a korlátlanság lehetővé teszi, hogy éppen olyan modellre voksolj, ami minden értelemben tökéletesen megegyezik az elvárásaiddal, kiemelve a mobilod szépségét, esetleg új színben feltüntetve azt.

Tartalomhoz tartozó címkék: szilikon tokok szilikon tok ár