Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Szakszerű iPhone kijelző csere

A legtöbb esetben akkor szokott szükség lenni iPhone kijelző cserére, ha egy szerencsétlen balesetből fakadó leejtés során bereped vagy teljesen széttörik a képernyő. 

Ebben az esetben nem érdemes egyedül nekiállnod szerelni, mert ha nincsenek meg a megfelelő speciális szerszámaid, könnyen összetörheted a még ép alkatrészeket is. Emiatt fontos, hogy amint megtörtént a baleset, vidd el szervizbe a telefont, hiszen ott a szakértők igen rövid idő alatt tudják megjavítani a meghibásodást, amennyiben rendelkeznek raktáron a beszerelendő alkatrésszel. Így semmiképp sem ajánljuk, hogy YouTube videók alapján próbáld meg otthon szétszerelni és megjavítani a telefonodat, hiszen egy iPhone kijelző csere nem gyerekjáték, mert a speciális eszközök nélkül könnyen megrepedhetnek vagy akár el is törhetnek a belső alkatrészek.

A legtöbb itthoni nagyvárosban van Apple szerviz, így ott is tudnak Neked segíteni, de ha ez gondot okoz Neked, bátran írj nekünk az info@mobilcorner.hu e-mail címre, hogy megoldjuk a problémát. Mivel az iPhone kijelző csere nem egy egyszerű vagy átlagos alkatrészt igényel, emiatt ezekre külön képzett szakemberek vannak, hogy minden esetben biztosítani tudják az Apple minőségi elvárásait. A különféle eszközök, amelyeket a szerelők használnak egy iPhone kijelző csere esetében is mind olyan szerszámok, melyeket az Apple jóváhagy, hiszen máshogy nem tudná biztosítani a cég az ügyfeleinek a maximális támogatottságot és garanciát.

Így egy iPhone kijelző csere nem fog gondot okozni nekik, hiszen ez az egyik leggyakrabban előforduló javítási feladat, melyre fel vannak készülve a szakemberek, így ha nincsenek sokan a helyi szervizben, akár pár óra alatt meg tudják javítani a telefonodat, hogy újra jó állapotban tudd használni a készüléket. Attól függően, hogy milyen garanciális szerződést kötöttél, ha még benne vagy a jótállási időben, akkor akár ingyenesen is ki tudják cserélni Neked a kijelzőt, ha az megfelel a szerződésben leírt kritériumoknak. Emiatt semmiképp se állj neki egyedül az iPhone kijelző cserének, hiszen így elveszítheted az ingyenes szerelési procedúrára való jogot.