Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Strapabíró Caterpillar okostelefon

Az okostelefonok nagyon hamar elterjedtek a felhasználók körében. Nagy népszerűségüket főleg a sokoldalúságuknak köszönhetik, ugyanis telefonálás mellett számtalan más funkcióval is rendelkeznek.

Nagy hátrányuk ugyanakkor, hogy igen érzékenyek. Az mechanikai sérülések komoly problémát okoznak. Már kisebb behatások esetén is sérülhet a képernyő, és használhatatlanná válhat a készülék. A Caterpillar okostelefon azonban strapabíró, ellenálló készülék. Víz, por és ütésálló.

A szakértők szerint akár egy félórát is tartható egy méteres mélységű vízben, és aztán is működőképes marad. Robosztus alakjának és a gumiborításnak köszönhetően pedig a két méteres zuhanásokat is jól viseli.

A karcmentes üveglap is komoly védelmet jelent a képernyő számára. A Caterpillar okostelefon tehát főleg azoknak való, akik gyakran ejtik le, törik össze telefonkészülékeiket. Ha ismerősen cseng valakinek a Caterpillar név, az nem lehet véletlen. A cég ugyanis nem csak okostelefonok gyártásával foglalkozik. Az 1900-as évek első felében alapított cég ugyanis munkagépek gyártásával kezdte. Még ma is gyártanak erős, lánctalpas munkagépeket, melyeknek legjellemzőbb látható tulajdonságuk a sárga szín, a nagy fekete CAT felirattal.

A Felirat a Caterpillar okostelefon borításán is megtalálható, a színük azonban fekete-ezüstben pompázik. A Caterpillar cég is szerencsét próbált tehát a kommunikációs eszközök piacán is, és nagy sikert ért el rövid idő alatt. A Caterpillar okostelefon népszerűségét tulajdonképpen a robosztusságának tulajdonítható.

Az összes Caterpillar mobilokról szóló cikkünk megtalálható egy helyen, ITT