Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Scamp szoptatós párna univerzális pamut, Manhattan White Blue SZPE239

  • Kifli alakú
  • Több funkcióval bír
  • Kényelmes pozíciók
  • Belső és külső huzatot tartalmaz
  • Cipzáros
Cikkszám: Scamp_univerzalis11
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
6.890 Ft (5.425 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A Scamp univerzális párna többféle funkcióval bír. Használatát ajánljuk várandósoknak, szoptatós anyáknak és a babáknak, nagyobb gyermekeknek.A terhesség a nő felejthetetlen, leggyönyörűbb élménye. Ennek ellenére azonban vannak olyan pillanatai, amiket mégis szívesen felejtenénk: a pocak növekedtével bekövetkező rossz testtartás okozta hátfájás, a kényelmetlen éjszakák, amikor azt sem tudjuk, merre forduljunk, hova helyezzük édes terhünket.

A Scamp univerzális párna többfunkciós:1. Használható a terhesség alatt: - Segít a kényelmes testhelyzet felvételében. - Alátámasztja a hasat és a combokat. - mindeközben kényelmes, puha párnát biztosít a fejnek. - A megtámasztott fekvő testhelyzet komfortos a mamának, és a babának egyaránt.2. Használható szoptatáshoz: A szoptatás alatt nagyon fontos, hogy anya és gyermeke szoros testi kapcsolatban legyen. A gyermek egész teste érintkezzen édesanyja testével. Szoptatás alatt az anya testhelyzete egyenes, nem görnyedt, a baba fordul édesanyja felé, miközben egyik kezével átöleli őt.

Nem az a anyának kell a gyermek fölé hajolni, hanem a babának kell a mellre fordulnia!Tehát első lépésként csavarjuk a párnát a derék köré, majd hátunk mögött kössük össze. Paskoljuk azt formára, majd vegyük kezünkbe a babát. 3. Használat bölcsőként Kössük össze a párnát két végénél. Paskoljuk a megfelelő formára, majd a kialakított bölcsőbe fektessük bele a gyermeket.4. Használat támasztékként kiságyban, játék közben. Véd a kemény tárgyaktól, vagy a hideg falfelülettől.A huzat leszedhető.

Az évszaknak és az igényeknek megfelelően többféle kelméből készülhet. Két végébe zsinórt varrtunk, így a párna végeinél összeköthető.A párna töltetének mennyiségét saját tapasztalásunk, és a megkérdezett felhasználók véleménye szerint állapítottuk meg. Ha a párnát kevésbé szeretjük keményen, mivel a belső huzat is nyitható, a töltet mennyisége csökkenthető. A keményebb párnák kedvelői plusz töltetet vásárolhatnak.

A párna töltete szilikonizált poliészter. Az aprócska poliészter gombolyagok és a terjedelmesített poliészter szálak olyan töltetet eredményeznek, melyek rendkívüli tulajdonságokkal bírnak:- Csendes! Használat közben nem zsizseg, nem súrlódik a töltet.- Mosógépben mosható! Mosás után a párnát fel kell rázni, a töltetet egalizálni kell!- Antibakteriális. A töltet előállítása során semmilyen vegyszert, antisztatizáló anyagot, festéket... nem használtak! ŐKO-Tex® Standard 100 minősítéssel rendelkezik.- Nagyon jól formázható mint vastagságban/átmérőben, mint pedig alakjában. Tetszésünk szerint a legkényelmesebb formára alakítható.

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Méret 155cm x 30cm
Külső huzat 100% pamut
Belső huzat 100% poliészter
Párna töltet 100% szilikonizált poliészter