Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Scamp babafészek kókuszbetétes, Colorful Grey Heart BF019

  • Otthonos környezetet biztosít
  • Körbeöleli a babát
  • Utazáshoz praktikus
  • Pelenkázásra is használható
  • Frottír anyag
Cikkszám: Scamp_babafeszek4
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A Scamp babafészek bárhol és bármilyen helyzetben otthonos környezetet biztosít a babának.Egy kis fészek ami körbeöleli a babát, olyan érzést keltve, mintha az anyuka pocakjában lenne.

Többfunkciósan használható:
Kiságyban betétként. Az újszülött gyerekeknek nagy és tágas a kiságy, ezért sokkal biztonságosabban érzik magukat a babafészekben, mivel körbeöleli őket.
Szülők ágyában a nyugodtabb, biztonságos éjszakai alváshoz. Utazások alkalmával a baba könnyebben alkalmazkodik az idegen környezethez.Magunk mellé tudjuk venni egyéb elfoglaltságok esetén (konyhában, íróasztalnál).Pelenkázó asztalon pelenkázásra is használható.

Több újdonságot, innovációt építettünk a Scamp babafészekbe:A fekvőfelületet szivacs helyett latexált kókuszbetéttel készítettük, ami jobb tartást biztosít a fészeknek és egészségesebb is.
A kókuszbetétet frottír anyaggal vontuk be, ami nem engedi át a nedvességet, megvédi a betétet az esetleges szennyeződésektől, de a levegő szabadon tud áramolni.

A frottír huzatot cipzárral láttuk el, ezáltal a huzat könnyedén levehető, mosógépben mosható.A fészekből a matrac kivehető, így a fészek mosógépben mosható.A babafészek peremét szintén cipzárral láttuk el, így a töltet mennyisége csökkenthető vagy tölthető.A jobb tartás érdekében az összehúzószalagon kívül egy plusz kötözővel is elláttuk a terméket.

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Teljes mérete 55cm*85cm
Fekvőfelület 30cm*70cm
Magassága 12cm
Huzat 100% pamutvászon
Fekvőfelület latexált kókusz
Perem töltet antiallergén, 100% szilikonizált poliészterszál