Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Samsung Galaxy S8 telefon

Sokáig csak pletykák keringtek arról, hogy a Samsung 2018 tavaszán nagy dobásra készült. Utána kijött a Samsung Galaxy S8 és még a kétkedőknek is leesett az álla. Ismerd meg ezeket a készülékeket és mindent érteni fogsz! Egy modern csoda, amivel a legnagyobb kritikusokat is lenyűgözték!

Hogy mit jelent a Galaxy S8 a felhasználók számára?

Mindent, amit a modern technológia megtestesíthet egy ilyen készülékben. Ha eddig is Samsung telefon tulajdonosa voltál, akkor ég és föld lesz a különbség az eddig megszokotthoz képest. Ám ha idáig nem mertél ilyen telefont vásárolni, akkor ez a legideálisabb időszak erre, hiszen 2018. április végén dobták piacra ezt a kincset. Friss és ropogós!

Képzelj el egy Samsung telefont! Gondolj bele, hogy hozzáadhatsz számtalan olyan extrát, amiről eddig nem is álmodtál. Megvan? Akkor most nyisd ki a szemed és figyelj, mert a Samsung Galaxy S8 most mindezt elhozza neked!

Mitől ennyire menő a Samsung Galaxy S8?

Már ránézésre is nagyon sokat ad a készülék, hiszen gyakorlatilag az egész előlap egy nagy kijelző, melyet fényes alumínium keret véd. Ráadásul ezt az úgynevezett „végtelen kijelzőt” úgy álmodta meg a gyártó, hogy közben maga a készülék alig lett nagyobb az eddig megszokottnál. Ezen a ponton pedig még mindig nem ér véget a képernyő dicshimnusza, ugyanis akinek van egy Samsung Galaxy S8-as telefonja, az egy 2960×1440p felbontású Super AMOLED kijelzőt tarthat a kezében, ami tovább növeli a modern technológia élményét.
Mivel a kijelző hatalmas, az ujjlenyomat olvasó praktikusan a készülék hátoldalára, a kamera mellé került. De kit zavar mindez, amikor a telefon íriszszkennerrel és arcfelismerővel van felszerelve? Bizony, ránézel a kijelzőre és felold a telefonod! Ugye már nem is bánod, hogy átkerült az ujjlenyomat olvasó? A „home” gomb is más helyet kapott, így a telefon alsó részét megnyomva tud a készülék tulajdonosa visszaugrani a kezdőképernyőre.

Marad az Android, sőt!

Az Android rajongók számára azonban nem ez az egyetlen jó hír. A rajta levő Android 7.0 ugyanis frissíthető az Android 8.0-ra, ami jelenleg ennek az operációs rendszernek a netovábbja.

Tényleg használatra készült!

A Samsung Galaxy S8 megálmodói olyan készüléket terveztek, amely tényleg felhasználóbarát. A lekerekített szélek és az ívelt hátoldal a kényelmesebb fogást biztosítják, de helyet kapott rajta egy 3,5 mm-es csatlakozó és az USB csatlakozó is. Por – és vízálló, de nem csak úgy rámondják, IP68-as tanúsítvány bizonyítja, hogy valóban nem kell aggódnod az esetleg ráfröccsenő folyadék vagy a por miatt. Ide sorolandó a már fentebb említett íriszszkenner és az arcfelismerő is, amelyek segítségével szinte azonnal feloldhatod a telefonodat, mikor szükség van rá.
Ezen a ponton pedig fontos megemlíteni azt is, hogy jár még egy extra ezekhez a készülékekhez. Ez pedig egy hangasszisztens, becsületes nevén Bixby, aki nem keveset segít a felhasználói élmény tökéletesítésében. Segít tárcsázni, elnavigál A-ból B-be, de ha akarod, még a bevásárlásban is segít.

Selfie- bajnokoknak is kedvező!

A Samsung Galaxy S8 a selfie királyokat és királynőket sem hagyja cserben, ugyanis a 8 megapixeles felbontás mellé autofókuszt is kapott az előlapi kamera.

Több színben is elérhető

Erre a telefonra nem lehet azt mondani, hogy kifejezetten pasis vagy extrán csajos, a gyártó ugyanis mindkét nemre gondolt. Éppen ezért elérhető több színben, mint például a menő ezüst, a klasszikus fekete vagy a nagyos lányos rose gold.

Mennyibe kerülnek ezek a készülékek?

Azt gondolná az ember, hogy az a telefon, amiről már hónapokkal a megjelenése előtt számtalan pletyka kering világszerte és felülmúlja a várakozásokat, az megfizethetetlen. Természetesen többe kerül, mint elődje, a Samsung Galaxy S7, viszont nem annyival, amennyivel többet nyújt. Sokak szerint vetekszik egy iPhone-nal, mások úgy vélik, sokáig nem lesz még egy ennyire felszerelt és felhasználóbarát telefon a piacon Androidos operációs rendszerrel.
Szóval ha egy Galaxy S8 tulajdonosa vagy, garantáltan nagyon sokáig az is maradsz.