Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Galaxy A13 széria

A Samsung A13 a méltán közkedvelt és roppantul keresett A széria egyik legnépszerűbb tagja. Ugyan nem a legújabb modell, de ez mit sem vesz el az értékéből. Eleve a gyártó úgy dobja piacra a készülékeit, hogy azok ne pusztán néhány hónapon át tündökölhessenek, hanem sokkal tovább, akár éveken át. A Samsung A13 mobilban minden megvan ahhoz, hogy ez az esztendőkre szóló alkalmazás megvalósulhasson. A kínálatunkban többféle szín és tárhely nagyság közül válogathatsz. Ami közös a készülékekben, hogy egytől-egyig kártyafüggetlenek. Manapság ez már jóformán alapvető elvárás, mert igazán senki sem szeret egyetlen szolgáltatónál sem lehorgonyozni, hiszen nem tudható, mit hoz az élet. A másik közös jellemvonás a dual SIM kialakítás, aminek hála akár két SIM-kártyával is üzemeltethető a készülék, de akinek úgy tartja kedve, memóriakártyával is gazdagíthatja az eszközét.

Most következnek a különbségek, amik feltétlenül megfontolást igényelnek vásárlás előtt. Az egyik a szín kérdése. Fekete, fehér vagy kék? Ehhez nincs mit hozzáfűznünk, lévén ez ízlés függvénye. Egy biztos. Csodaszép mind a három, tehát kritika egyiket sem érheti. A másik megfontolásra érdemes tulajdonság a tárhely nagysága. Ugyan, ahogy arra utaltunk, a két SIM-es kialakítás lehetővé teszi a memóriakártya behelyezését, magyarul ha nem elegendő az alap tárhely nagysága, akkor ilyen módon bővíthető, de azt nem nehéz belátni, hogy a legkényelmesebb helyzet, ha maga a készülék elegendő háttérrel rendelkezik. A Samsung A13 32, 64 és 128 gigás tárhellyel vásárolható meg tőlünk. A 32 gigás igazság szerint alig elegendő valamire, kizárólag azoknak javasolható, akik nem különösebben tárolnak semmit a mobiljukon és extra applikáció felhozatallal sem büszkélkednek. Az alapvető appokhoz, meg persze a rendszerhez magához elegendő ez a nagyság. De minden máshoz több gigányi tárhely szükségeltetik. Nyilván nem túlzás azt állítani, hogy a legnagyobb komfortot a 128 gigás kínálja, amibe még a fotók, videók tárolása is belefér. Ha a Samsung A13 minden paramétere stimmel, akkor az elégedettség borítékolható.