Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Samsung okostelefonok - megbízható technológia minden generációnak

A dél-koreai Samsung az 1960-as évek végén lépett be az elektronikai piacra, mely kínálatában szerepelnek többek között háztartási kis- és nagygépek, számítógépes eszközök, illetve mobil telekommunikációs eszközök is, mint például okostelefonok és táblagépek. 

 

A cég igyekszik sokféle felhasználó típusnak eleget tenni, emiatt gyártanak alacsony, közepes és magas árkategóriájú Samsung okostelefonokat is, melyek mind pont azt az élményt szolgálják ki a legjobban, amit az ügyfél elvár az adott modelltől.

Például a J szériába tartozó alacsonyabb áron elérhető modellek között találhatóak négymagos, 1.5 GHz-es processzorral rendelkező Samsung okostelefonok, melyek RAM-ja 1.5 GB, ROM-ja pedig 8 GB, mely microSD kártyával 128 GB-ig bővíthető. Android operációs rendszerrel, illetve Kapacitív Super AMOLED típusú kijelzővel vannak ellátva, melyeken az előlapi kamera 5, a hátlapi pedig 8 megapixeles. 

A közepes árfekvésű Samsung okostelefonok között az A szériában vannak olyan eszközök, melyek Samsung Exynos 7 Octa 7580 típusú nyolcmagos, 1.6 GHz-es processzorral futnak, illetve 2 GB RAM-mal és 16 GB ROM-mal vannak ellátva, mely 128 GB-ig microSD kártyával bővíthető. Az előlapi kamera felbontása 5, a hátlapi pedig 13 megapixeles, illetve a maximális videó felbontás pedig 1920 x 1080px.

A magasabb árkategóriájú Samsung okostelefonok közül például a Galaxy S8 modellek már Samsung Exynos 9 Octa 8895 típusú nyolcmagos, 2.3 GHz-es processzorral vannak felszerelve, melyekhez a gyártók 4 GB RAM-ot és 64 GB ROM-ot adtak, mely akár 256 GB-ig bővíthető microSD kártya segítségével. Az előlapi és hátlapi kamerák 8 és 12 megapixelesek, a videó felbontás pedig elérheti akár a 3840 x 2160 megapixelt is (30 fps). 

A Samsung elkötelezett a minőségi szolgáltatás nyújtás terén, emiatt fontos számára, hogy minden esetben növelje ügyfelei kényelmét, ezért a széles kínálatnak köszönhetően a Samsung okostelefonok között bárki megtalálhatja az életviteléhez és mobil használati stílusához legjobban passzoló modellt.

További cikkeinket a Samsung készülékekről ITT találja.

Tartalomhoz tartozó címkék: okostelefonok samsung okostelefonok