Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Samsung okostelefonok előnyei

A Samsung mára a világ egyik legnagyobb mobilgyártójává nőtte ki magát, s az Apple-lel folyamatosan harcolnak azért, hogy az egyes mutatók alapján ki számítson a legnagyobbnak. 

Lehet szó az eladott mobiltelefonok számáról, vagy az éves elért nyereségen, a Samsung okostelefonok mindenképp az egyik legjobb választásnak bizonyulnak. A Samsung okostelefonok híresek arról, hogy kiváló ár/érték arány nyújtanak. Bár az utóbbi időben a kínai gyártók, a Xiaomi és a Huawei is nagyon jönnek fel, a prémium szegmensben továbbra is az Apple és a Samsung mérkőzik meg egymással.

A dél-koreai gyártó készülékei minden tekintetben a csúcsminőséget képviselik, de a vállalat gondolt a kevesebb pénzzel rendelkező vásárlókra is, nekik adja ki a középkategóriás telefonjait. Ha mégis a prémium kategóriáról van szó, a Samsung okostelefonok egyértelmű előnyt képviselnek az Apple prémium modelljeivel szemben. Nem csak, hogy sokkal olcsóbbak, de számos tekintetben fejlettebbek is. Az utóbbi időben az amerikai gyártó mintha lemaradt volna az innovációban, s a marketing gőzhengert indította csak be.

Ezzel szemben a Samsung okostelefonok minden generációja többet és többet tesz le az asztalra, s fogyasztóként nem győzzük kapkodni a fejünket az újdonságok bejelentésekor. A legjobb modellek már nyolc maggal, 8 GB memóriával, 256 GB-os ROM-mal és 6,3 colos kijelzővel rendelkeznek, s a szelfi kamera is kétszámjegyű pixel értékkel rendelkezik. Nem beszélve a hátlapi kamerákat, melyek együttműködve minden korábbinál részletgazdagabb képek megalkotását teszik lehetővé a Samsung okostelefonok tulajdonosai számára.