Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Samsung Galaxy J okostelefonok olcsón

A Samsung Galaxy J telefonok a dél-koreai cég közkedvelt telefonjainak egyik szériája, s elérhető árukkal és megbízható működésükkel hamar belopták magukat a magyar vásárlók szívébe is. 

Ezek az okostelefonok a Qualcomm cég Snapdragon processzoraival működnek, a 800-as négymagos erőforrások 2.3 Ghz-en futnak. A viszonylag nagy méretű, 3 GB-os memória és a Super AMOLED kijelző is biztosítja a minél tökéletesebb felhasználói élményt. A beépített Adreno 330 grafikai chip, a 32 GB-os belső tárhely és a 3000 mAh-os akksi tökéletes a mindennapi használatra.

Ha te is egy jó árú, könnyen használható telefont keresel, akkor a Samsung Galaxy J sorozata nagyszerű lehet a számodra. A telefonba természetesen MicroSD memóriakártya illeszkedik, s támogatja a dual SIM kártya felhasználást. Ez akkor jó hír, ha te is több szolgáltató ajánlatait szeretnéd kihasználni, attól függően, hogy éppen telefonálnál, vagy interneteznél. A Samsung Galaxy J telefonokat az Android 8-as verziója hajtja, s a zenehallgatáshoz a 3,5 milliméteres Jack csatlakozót vagy a 2.0-ás micro USB csatlakozót veheted igénybe. Utóbbi gondoskodik a töltésről is.

Ez a széria is támogatja a gyakran hasznos wi-fi hotspot funkciót, s az internetezésre a jó minőségű, beépített antennáját használhatod. A Samsung Galaxy J modellek már kaptak NFC-t, s ujjlenyomat olvasó is került beléjük. Ennek segítségével könnyen és gyorsan elvégezheted az azonosítást és a képernyőzár feloldását. A dél-koreaiak szaktudását dicséri, hogy ennek a szériának a telefonjai alig nyomnak többet 150 grammnál, így mindenhova könnyen magaddal viheted őket.