Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

​Samsung G950F Galaxy S8 64GB Black mobiltelefon

Az első, amit vitathatatlanul el kell mondanunk a telefonról, hogy szinte minden sarok és zavaró él eltűnt a készülékről, hozva a Galaxy S és S6 EDGE kifinomult, lapos, mégis ívelt formavilágát, azonban szemben a Note7-tel, mind a márkafelirat, mind az alsó gombsor rész a múlté a Galaxy S8-on, helyét a faltól-falig képernyő vette át!

A képernyőről kicsit szakmaibban:  a hivatalos arány 18,5:9, melyet a Samsung Infinity Displaynek nevezett el, lényegében annyit jelent, hogy a mérnökök megragadták az elődöt (S7 EDGE) és a jobb “kézben tarthatóság” reményében kicsit nagyobb képernyőt csináltak hosszában, míg oldalt pár hajszállal lefaragtak.

A felbontás pedig 2960 x 1440 lett - a matek oldaláról közelítve ez azt jelenti, hogy a telefon majdnem kétszer olyan hosszúra sikerült, mint amilyen széles, és a felbontásnak hála mindent a néző elé tár, mi szemnek vagy szájnak csak ingere lehet. Végeredményben pedig tapsolhatunk a mérnököknek, ugyanis elmondható a Galaxy S8-ról, hogy kézbe véve sokkal jobb a készülék felfekvése, mint példának okáért egy konkurens, a nagy népszerűségnek örvendő iPhone 7 a maga 4,7”-val.

A Galaxy S8-nál úgy döntöttek a szakik, hogy a Huawei P10 lite verzióhoz hasonlóan a hátlapra kerül az ujjlenyomatolvasó, míg az arc- és íriszolvasó maradt az előlapon, ezzel elérve azt, hogy bárhogy is esik kézre a telefon, mindenhol legyen a feloldásnak lehetősége. A kijelző növelése mellett azonban a telephely csökkentésre került, mindössze 3000 mAh-s, de tanulva a visszahívott Note 7 esetéből meg sem próbáltak vastag telepeket tenni a házba.

Processzora mondhatni, egy igazi erőgép a maga 8 magos kivitelezésével, S a nagy számoknál maradva: 4 GB RAM, illetve 64 GB, de bővíthető tárhely várja a szelfirengeteget, amit egy 8 megapixeles előlapi kamerával lőhetsz (a hátsó kamera 12 megapixel).
Felhasználói véleményeknél egytől egyig a kijelzőt, a gyorsaságot, minőséget, no meg a kamera erejét hangoztatják a boldog tulajdonosok, érdemes kipróbálnod, mielőtt lemaradsz róla!

Nézd meg ITT ​Samsung G950F Galaxy S8 64GB Black  mobilunkat és rendeld meg hihetetlenül kedvező áron!