Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Philips Avent SCF396/11 Elektromos mellszívó

  • Elektromos mellszívó

  • Űrtartalma: 120 ml

  • Egy méretű, puha és adaptív szilikonpárna

  • Személyre szabott élmény, 8 + 16 beállítási fokozat

  • Memória funkció

  • Halk működésű

Cikkszám: philipsaventSCF396/11
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
51.990 Ft (40.937 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Paraméterek

Típus elektromos
Űrtartalma 120 ml
A szett tartalma
- 1db 120 ml-es üveg 0m+ méretű etetőcumival
- 2 db Eldobható melltartóbetét
- 1 db Mellszívó készlet
- 1 db Micro-USB adapter
- 1 db Motoregység (újratölthető)
- 1 db Tejzáró

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Leírás

Babák ihlette hatékonyság az édesanyáknak.

Lépjen be a fejés új korszakába, amelyben a szívóerő és a mellbimbó-stimuláció tökéletes egyensúlyban van, olyan természetesen, ahogyan azt a babák szopástechnikájánál megfigyelhettük. A Philips Avent elektromos mellszívó optimális tejáramlást biztosít, és gyengéden alkalmazkodik az Ön mellbimbójának méretéhez és alakjához.

Egydarabos
Akkumulátoros

Természetes mozgást lehetővé tevő technológia a tej gyorsabb áramlásáért*

Több tejet tud lefejni kevesebb idő alatt* a párnával, amely ugyanúgy stimulál és szívja ki a tejet, mint a baba. Tökéletesen vált stimulációs módból fejési módba, és kellő mértékű mellbimbó-stimulálásról és szívásról gondoskodik a maximális tejáramlás érdekében. Tejáramlás-beinduláshoz szükséges időre (tejleadó reflex beindulásáig eltelt idő – MER) vonatkozó eredmények alapján. *

Egy méretű, puha és adaptív szilikonpárna

Egyetlen, univerzális méret. Mivel mindannyiunkat különböző formák és méretek jellemeznek, a szilikonpárna lágyan hajlik és alkalmazkodik, hogy illeszkedjen az adott mellbimbóhoz. A mellbimbó-méretek 99,98%-ához illeszkedik* (max. 30 mm).

Nem szükséges előrehajolni fejés közben

Helyezkedjen kényelembe a fejéshez: ennek a kialakításnak köszönhetően egyenesen tud ülni, előredőlés nélkül. Előredőlést nem igénylő, klinikailag bizonyított, kényelmes fejési testhelyzet* A termék 20 résztvevővel végzett klinikai tesztjének eredményei alapján (2019); A résztvevők 90%-a találta kényelmesnek a fejési testhelyzetet (egyes elektromos mellszívó); A résztvevők 95%-a találta kényelmesnek a fejési testhelyzetet a dupla elektromos mellszívó esetében).

Személyre szabott élmény, 8 + 16 beállítási fokozat

Igazítsa mindegyik alkalmat a saját igényeihez számos különféle stimulálási és fejési beállítással. Mellszívónk 8 stimulálási és 16 fejési fokozatot kínál a személyre szabott élményhez.

Csendes motor a diszkrét használathoz bárhol (vezetékes használat)

Csendes, áramvonalas kialakítású motorunknak köszönhetően bárhol, bármikor fejhet. Kizárólag vezetékes használat.

Újratölthető akkumulátor az útközbeni használathoz

Útközben is gond nélkül fejhet, anélkül, hogy aggódnia kellene a tápellátás miatt. Újratölthető akkumulátorunkhoz egy micro-USB-adapter tartozik, és egyetlen teljes töltés akár három alkalomra is elég.

Kevés alkatrész és intuitív beállítás

Zárt fejési rendszerünk azt jelenti, hogy a tej nem folyik be a tömlőkbe, így kevesebb a tisztítanivaló. A kevesebb alkatrésznek köszönhetően pillanatok alatt újra össze lehet rakni.

Memória funkció

Már tudja, mi az, ami bevált? A mellszívó automatikusan emlékszik a legutóbbi beállításaira, így Önnek nem kell mást tennie, mint hátradőlni és megnyomni az indítást.

Kijelző az idő nyomon követéséhez

Kísérje figyelemmel a digitális időzítős kijelzővel, hogy mennyi ideig tart egy-egy mell fejése, illetve a teljes fejési idő.
 

Szünetelési/indítási funkció

Ha változtatni szeretne, vagy pihenőt tartana, az indítás/szüneteltetés gomb mindig kéznél van.