Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Meizu M6 32GB Dual SIM (B20), fekete, Kártyafüggetlen, 1 év teljes körű garancia

  • Kártyafüggetlen
  • Magyar nyelvű menü
  • Minden gyári tartozékával
  • 1 év teljes körű Gyártói garancia
Cikkszám: Meizu-m6-bk
35.900 Ft (28.268 Ft + ÁFA)

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2018. 08. 04. -

Leírás

MEIZU M6 fekete 32GB kártyafüggetlen okostelefon leírása

 

 

Nagy kijelző

Azok számára, akik nem érik be kevesebbel, a Meizu M6 5.5 colos kijelzőt kapott. A nagyméretű képernyőn minden tartalom tökéletes részletességgel jelenik meg, használata pedig kisebb elemek mozgatása során sem kényelmetlen.

Full HD felbontás

Minőségi látványra vágysz? A készülék Full HD kijelzővel rendelkezik, ennek köszönhetően minden tartalma élethű, részletgazdag minőségben tárul eléd.

8 magos processzor

Nincsenek többé korlátok. A 8 magos processzorral működő telefon a felhasználói élmény magasabb dimenzióiba repít, ahol a nagyfelbontású videóktól kezdve a nagyobb rendszerigényű játékokig minden gondtalanul fut.

Android 7.1.2

Biztonságosabb és kényelmesebb. Ilyen az Android Nougat. A kiterjesztett Doze növeli az üzemidőt, a Data Saver pedig az adatforgalommal segít takarékoskodni. A legklasszabb újítás pedig, hogy a rendszer végre támogatja a multitaskingot.

Full HD videófelvétel

Készíts lenyűgöző felvételeket! A telefon Full-HD felbontásban rögzíti a képeket, így tökéletes minőségű videóid lehetnek.