Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

​Okostelefont csak okosan

Manapság telefon nélkül szinte elképzelhetetlennek tűnik az élet, azonban nem mindegy, milyen készülék is lapul a zsebben. Érdemes minden esetben az igényeknek és az életvitelnek megfelelő telefont választani, hiszen ha az ember jól dönt, akár hosszú távra is társra talál, míg egy-egy rossz választás sok vesződséggel járhat.

Mielőtt elkezdesz azon matekolni, milyen márkát is válassz, az elsődleges eldöntendő kérdés, vajon milyen operációs rendszert tudnál elképzelni az álomtelefonodnak - érdemes a már létező Windows, Android és iOS közül választani -, hiszen ez alapján lehet rangsorolni.

Amennyiben a mérleg nyelve az iOS felé dől, vitathatatlanul az Apple termékei közt kell szétnézni. Az almás telefonok Magyarországon a népszerűségi skála csúcsán állnak, elég csak szétnézni a közvetlen környezetben, hány ember kezében is virít az almás logóval ellátott készülék, a rajongás pedig nem alaptalan, az Apple termékei méltán érdemlik ki a helyezésüket minőségükkel.

Szintén a prémium kategória okostelefonok sorát erősíti a Huawei  márkája, melyről pár éve még alig beszéltek, mára azonban kiérdemelte, hogy felhasználók millió voksolnak töretlen lelkesedéssel a márkára a “melyik a legjobb telefon” kérdésnél. A Huawei mérnökei azon dolgoznak, hogy minden vásárlójuk igényét maradéktalanul ki tudják elégíteni, így 6 szériát fejlesztettek ki - Nova, Honor, Mate, G, P valamint Y fantázianévre keresztelve. Fogadjunk, hogy a Te álmaidat is megtestesíti az egyik szériájuk!

Úgy tűnik, a Samsung hírnevét és népszerűségét még annak ellenére sem tudta csorbítani az idő vasfoga, hogy pár évvel ezelőtt nagyon mellényúltak a mérnökök a Note 7 készülékével, ahol az akkumulátorok nem éppen úgy működtek, ahogy kellett volna - erről nem csak a sztyuiktól lehetett felszállás előtt hallani, szinte futótűzként rohant végig a világon a híre, azonban rengetegen esküsznek a márkára, a legjobbak közt emlegetve a csúcskészülékeiket.

A strapatelefonok kora korántsem járt le a Nokiával, ha a dínó korszakbeli téglatelefonok helyett okostelefonok között keresgélnél, de fontos, hogy ne remegjen meg a készülék, mint nyárfa levele egy kis eséstől, víztől, és a terepen is megállja a sarat, akkor ne keress tovább, nézz körül a CAT termékei között, ahol igény szerint hőkamerával felszerelt, vagy épp beépített bitang, akár egy hónapig is kitartó akkumulátorral is találsz kedvedre valót! Terepre, túrázásra, hegymászáshoz, extrém sportolóknak, valamint munkásoknak kimondottan ajánljuk!

Bármelyik is legyen az álmod, Nálunk megtalálod!

Tartalomhoz tartozó címkék: okostelefonok mobiltelefonok