Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Népszerű iPhone telefonok

A kérdés amikor okostelefont szeretnél vásárolni a legtöbb esetben nem az, hogy milyen márkájú legyen, hiszen ha Apple rajongó vagy, számodra csak az a fontos, hogy melyik iPhone telefont válaszd. Nézzük meg közelebbről a különféle szériák termékeit!

 

iPhone SE

Ha szereted a kis alakú, de igen okos készülékeket, ez az iPhone telefon pont Neked lesz jó, hiszen ez az egyik legolcsóbb jelenleg még kapható Apple telefon, melyen elérhetőek például az Apple Pay, Apple Watch és a Touch ID lehetőségek is.

iPhone 6S és iPhone 6S Plus

A 6S hasonló paraméterekkel rendelkezik, mint a 6S Plus, így megtalálhatóak rajta olyan funkciók, mint a Retina Display, 3D Touch, Apple Watch vagy az Apple Pay, illetve ezek még rendelkeznek fülhallgató bemenetellel. Az olcsóbb 6S-nek kevesebb speciális kamera tulajdonságai vannak, mint a 6S Plus-nak, így ha nem annyira fontos ez Neked, akkor lehet, hogy a sima 6S megfelelő lesz számodra.

iPhone 7 és iPhone 7 Plus

Az ebbe a generációba tartozó iPhone telefon típusok már nem rendelkeznek fülhallgató bemenetellel, viszont ezek a készülékek már nagyon gyorsak, kiváló kamerával rendelkeznek, és kompatibilisek a legtöbb Apple termékkel, így könnyedén lehet őket együttesen használni. A sima 7-es modell kicsit kisebb, mint a Plus, így ha számodra fontos a könnyen kezelhetőség, illetve ha szereted a zsebedben hordani a telefonodat, akkor a 7-es típus lehet a befutó Nálad.

iPhone 8 és iPhone 8 Plus

Ezek az iPhone telefonok igen hasonlóak, ha a tárhely opciókat, a processzorokat, a vezeték nélküli töltést, a 3D Touch, a Touch ID, az Apple Pay és az Apple Watch lehetőségek kompatibilitásait vesszük figyelembe. Ezekhez sincsen már fülhallgató bemenet, az ide tartozó modellek már nagyobb alakúak és kicsit nehezebbek is, de jó minőségű kamerájuk van, illetve jelentősen olcsóbbak még ezek ellenére is, mint az iPhone X.

iPhone X

Az iPhone telefonok legutolsó modellje a csúcsok csúcsa. Az edge-to-edge technológiával nem marad szabad hely kihasználatlanul, így egy igazán nagy kijelzőn nézheted a 4K-s videókat, illetve a magas felbontású képeket. A Face ID, a vezeték nélküli töltés, a 3D Touch Screen, az NFC és Apple Pay lehetőségek mind megtalálhatóak rajta, melyet az új és gyorsabb processzorok tesznek még élvezhetőbbé.

Tartalomhoz tartozó címkék: iPhone telefonok iPhone telefon modellek