Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Neno mellszívó elektromos Angelo

  • Könnyen tisztítható
  • Egyedi dizájn
  • Könnyen kezelhető
  • 3 működési mód
Cikkszám: Nm15
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
27.990 Ft (22.039 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A Neno Angelo az első és egyik legnépszerűbb mellszívónk 3 fázissal, amelyek tökéletesen megismétlik a baba természetes szopási ritmusát. Mindegyik üzemmódban 9 szívóerőszint közül választhatsz, amely lehetővé teszi a beállítások személyre szabását a Te igényeid szerint. A ciklus végén a mellszívó automatikusan kikapcsol. A teljes ciklus 30 percig tart.

A BABA SZOPÁSI RITMUSÁNAK FELTÉRKÉPEZÉSE

A Neno Angelo az egyik olyan mellszívónk 3 fázissal, amely tökéletesen utánozza a baba természetes szopási ritmusát.

HÁROM MŰKÖDÉSI MÓD:
Mindegyik üzemmódban 9 szívóerőszint közül választhatsz, amely lehetővé teszi a beállítások személyre szabását a saját igények szerint. A ciklus végén a mellszívó automatikusan kikapcsol. A teljes ciklus 30 percig tart.

VEGYES MÓD:
A vegyes mód a baba szopási mintáját utánozza, annak sebességét és erejét. Használható a szoptatás után, hogy segítse a mell ürítését és fokozza a laktációt.

CSENDES ÜZEMMÓD:
A baba természetes szoptatási mintája mellett a Neno Angelo minden körülmények között kényelmet biztosít a tej lefejésében, még éjszaka is. A mellszívó csendes és rendkívül kompakt.
Lefejheted a tejet anélkül, hogy felébresztenéd babádat vagy partnered.

A FÉNY EREJE:
A beépített LED lámpának köszönhetően ma már minden anyuka egyszerűen és kényelmesen fejhet tejet anélkül, hogy fel kellene kapcsolnia a lámpát, így a mellszívó használata éjszaka is egyszerű és kényelmes.

EGY ÁLOMNYARALÁS A NENO MELLSZÍVÓVAL:
A Neno Angelo vezeték nélküli, így otthoni és otthonon kívüli használatra is ideális. Kompakt kialakításának köszönhetően a Neno Angelo mindössze 392 grammot nyom, így könnyen elfér kis helyen is. Ezenkívül a mellszívó vezeték nélküli, feltöltés utáni működési ideje körülbelül 2 óra.

A NENO HASZNÁLATÁNAK KÉNYELME:
Minden Neno mellszívó és cumisüveg kompatibilis egymással, így a különböző méretű cumisüvegeket bátran választhatod ki. A palack közvetlenül a készülékhez csatlakozik. A készlet egy 180 ml-es cumisüveget tartalmaz, és a gyermek igényeitől és életkorától függően szabadon cserélhető 150, 240 vagy 300 ml-esre.

GYORS TÖLTÉS:
A Neno Angelo kényelmes és könnyen használható. A készülék teljes feltöltése után a vezeték nélküli működés akár 2 óra is lehet. Az USB-C kábel lehetővé teszi a készülék töltését bármilyen áramforrásról (5V 1A) – akár autós töltőről is. A kijelző minden fényviszonyok között láthatóvá teszi a menüt, további kényelmet biztosítva a készülék üzemmódjainak beállításához.

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Súly 0,58 kg
Méretek 17,5 × 10 × 26,7 cm
Működési módok L1-L9 stimulációs mód, L1-L9 mély expressziós mód, L1-L9 kevert mód
Az akkumulátor kapacitása és típusa 3,7V 1400mah Li-ion akkumulátor
Töltési idő kb. 2 óra
Üzemidő Akár 120 percig
LED háttérvilágítás igen
Töltési feszültség 5V 1A
Töltő kábel C típusú USB
Szivattyú méretei 82x67x64 mm
Súly 392 g
Doboz méretei 17,5x10x26,7 cm
Doboz súlya 547,3 g