Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Nandu hordozókendő ÖKO zsebes rugalmas 4,7m, Nude / Nude zseb

  • Együttnövő hordozó
  • Környezettudatos hordozó
  • Kényelmes
  • 8 Kg-ig használható
Cikkszám: nandub3
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
16.900 Ft (13.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az ÖKO Zsebes Rugalmas hordozókendő egy hosszú, rugalmas kötésű anyag, melyet használatához kötni kell. A hordozóeszközök között a megkötős hordozókendő a legsokoldalúbb, legölelősebb eszköz, hosszú távon sem megterhelő a hordozás vele. Rugalmassága könnyedséget visz a kötésekbe, könnyű és nagyon puha érzés hordozni benne. Szoptatni az elölhordozós és csípőn hordozós pozíciókban könnyen és diszkréten lehet. Ajánlott a születés pillanatától egészen a baba 8 kg-os súlyáig elöl, csípőn való hordozáshoz több rétegű kötéssel.

Különleges tulajdonságok: A kendő minden irányban rugalmas, tökéletesen puha ölelést biztosít. A középre helyezett zseb esztétikai funkcióján túl egy plussz tartást ad a kendőnek.

A hordozókendő anyaga: öko-Tex Standard 100 szerint minősített jersey anyag, a megvarrásához öko-Tex Standard 100 szerint minősített cérnát használunk.

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Méretek A rugalmas hordozókendő 4,7 m hosszú és 60 cm széles.
Súlyhatár 8 kg