Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Mítosz vagy valóság az olcsó okostelefon?

 

Az olcsó okostelefon nem valamiféle becsapós közmondás főszereplője, és nem is kész átverés. Csupán csak a karnyújtásnyi távolságban elérhető mobilos valóság. 

A gyártók pontosan tudják, hogy nemcsak a csúcstechnológiára, hanem a hozzá társuló kedvező árra is nagy igény mutatkozik. Márpedig, amit a kereslet sugall, azt a kínálat végül valóra váltja.

Mitől válhatnak pénztárcabaráttá a legújabb technikai vívmányok?

A kérdés jogos. Miként lehetséges az, hogy az innovatív felfedezéseket integráló készülékek olcsón beszerezhetőek? Nem az lenne a logikus, hogy az újítások bizony kimondva-kimondatlanul, ám láthatóan szép summákba kerülnek? Nem. Napjainkban egészen biztos, hogy nem. A technológia fejlődése ugyanis azt is magával hozza, hogy az előállítás mind kevesebb anyagi muníciót kíván. Vagyis nemcsak a telefonok alkatrészei vagy egyéb részegységei alakulnak át időről-időre, hanem maguk a gyártósorok is. Innentől kezdve már érthető az árcsökkenés, párhuzamban a folyamatos innovatív gyártói attitűddel.

Melyik a legnépszerűbb olcsó okostelefon?

Fogós kérdés, hogy melyik a legkedveltebb, és egyben az anyagilag leginkább kedvező mobiltípus. Azért nehéz általános érvényűen felelni, mert az igények nagyon meghatározóak. Más a legjobb ár/érték arányú készülék a csúcskategóriában és a középkategóriában. Illetve egészen másfajta rangsorolást feltételeznek az egymástól merőben eltérő elvárások. Szóval az olcsó okostelefon, mint jelenség létezik, fogható, vihető, vehető. Ám annak Neked kell utánajárni, saját elképzeléseid nyomvonalán haladva, hogy melyik típus a Hozzád való. A lényeg, hogy kényelmetlen kompromisszumok helyett törekedj mindig a teljességre! Így nem érhetnek negatív meglepetések.