Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Mit nyújt a strapabíró Caterpillar mobil?

Ahogy elterjedtek az okostelefonok, úgy a leejtésükből fakadó komplikációk is, mely a szervizelhető hibától a totálkáros szintig is elmehet, így sokak számára fontos szempont lehet, hogyha leejtik véletlenül mobiljukat, az ne törjön darabokra, vagy ne repedjen meg a kijelzője. 

Ebben az esetben jönnek jól a Caterpillar mobilok, hiszen a robosztus kialakításnak köszönhetően igen jól bírják a gyűrődést.

Nézzük meg, pontosan mikre nem kell vigyázni, ha Caterpillar mobilt használunk. A katonai előírásoknak megfelelően szélsőséges környezetben sem kell féltenie a Caterpillar mobilt, hiszen masszív kialakítása miatt akár 2-5 méteres esést is túlél gond nélkül, illetve természetesen víz és porálló, így például gyárakban, üzemekben, szabadtéri telephelyeken, vagy vizes, csúszós időjárásban is kiváló választás ez a készülék.

Mivel a szélsőséges munkakörülményekre lett kifejlesztve ez az okostelefon, emiatt ha egész nap nincs ideje visszamenni az iroda kényelmébe, a Caterpillar mobil 12 óra beszélgetési időt, illetve akár 19 nap készenléti időt tud kiszolgálni. Gondoltak a gyártás során arra is, hogy a készüléket könnyen lehessen kezelni, emiatt kesztyűben is használható, illetve a képernyő speciális csúszásgátlóval van kialakítva, így azok is ügyesen tudják használni, akiknek nem annyira jó a kézügyességük.

A legtöbb Caterpillar mobil úgynevezett Corning® Gorilla® Glass érintőképernyővel van ellátva, melyet a könnyebb felhasználás érdekében fizikai navigációs gombokkal is kiegészítettek a gyártók. Ezeket az okostelefonokat azoknak ajánljuk, akik nem irodában töltik idejük nagy részét, gyakran ki vannak téve szélsőséges időjárási viszonyoknak, illetve nincs lehetőségük mindig tiszta kézzel, tiszta környezetben mobilozni.

Amennyiben nem szeretne folyton stresszelni, hogy mi történik, ha leejti telefonját, vizes lesz, vagy beporosodik, rendeljen tartós és ütésálló Caterpillar mobilt, melyet bátran vihet kültéri sportos időtöltésre, erdei sétákra, vagy akár vízitúrára is.

Az összes Caterpillar mobilokról szóló cikkünk megtalálható egy helyen, ITT