Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Mit mutatnak az iPhone árak?

 

Az iPhone árak a felhasználók körében igen gyakori témát képeznek. Amikor kijön egy új modell, a találgatások elsősorban arra irányulnak, vajon mennyibe fog kerülni az innováció? 

A kérdés nyomán pedig felszínre tör, a soha meg nem nyugvó forrpont: Miért olyan drágák az Apple telefonjai? Mi kerül rajtuk ennyibe? Egyáltalán kiknek készülnek ezek a mobilok? Hangoznak el a számtalanszor megismételt kérdések.

Szerinted melyik az a pont, amikortól már a kiszemelt mobil drága?

A drága vagy az olcsó, mint fogalmak nehezen definiálhatóak. Különösen azért, mert az értékelésükhöz társadalmi konszenzusra van szükség, másképpen lehetetlen összehasonlítani ezeket. Na, de mekkora a realitása annak, hogy mindenkinek egyformán ugyanaz az érték-mérték az alacsony vagy a magas? Semekkora. Vagyis univerzálisan eldönteni, hogy mi az, ami kedvező áron elérhető, és mi az, ami megfizethetetlen, lehetetlen.

Hogyan derítheted ki, hogy mennyire húzósak az iPhone árak?

A fentiek fényében nem marad más lehetőség a racionális véleményalkotáshoz, mint az egyéni utánajárás. Mi segíthet az elemzésben? Az, ha a kiszemelt kütyünek pontosan tisztában vagy az előnyeivel. Az ár ugyanis kizárólag a hozzá társuló értékek összefüggésében elemezhető. A kérdés tehát az, némileg átfordítva az eddigieket, hogy mi az, amit az Apple nyújtani tud Neked?

Az iPhone árak az értékek fényében új megvilágításba kerülnek!

Ha felsorakoztatod az adott verzió minden pozitívumát, kezdve a külső stílusjegyekkel, zárva a belső értékteremtő jellemzőkkel, akkor készen is vagy. Már, ami a mérleg megalkotását illeti. Az ár/érték arány mérlege a legjobb, pártatlan döntnök. Amennyiben az iPhone árak oldala az égig emelkedik az értékek súlya alatt, akkor teljes biztonsággal kijelenthető: a vásárlás megtérülően jó ötlet!

Tartalomhoz tartozó címkék: iPhone árak kedvező iPhone árak