Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

Mit kell tudni a Dual SIM telefonról?

Az okostelefonok közötti nézelődés során sok olyan modell kerülhet a szemed elé, ami első ránézésre remek választásnak tűnik. 

Ennél azonban mélyebbre kell ásnod, ha olyan készülék birtokába szeretnél kerülni, ami hosszútávon is ki tudja elégíteni az igényeidet. Napjainkban az egyik legkeresettebb a Dual SIM telefon, aminek az a magyarázata, hogy rendkívül kényelmes használatot tesz lehetővé. Ez a modell elsősorban akkor jelent ideális alternatívát, ha két SIM kártyával rendelkezel, ugyanis mindkettőt bele lehet helyezni, és egyszerre kezelni ezeket.

A mindennapokban nagy könnyebbséget jelent, ha nem kell állandóan két mobilt magaddal cipelni, hanem elég csak a Dual SIM telefont zsebre vágni vagy bedobni a táskába. A kártyákat külön-külön is ki lehet kapcsolni, így nem kell attól tartanod, hogy még este is a céges számodon keres valaki. Ha munkaidőn kívül csak a privát számodat szeretnéd használni, akkor a másik SIM kártyát egy gombnyomással inaktívvá teheted. A Dual SIM telefon lehetővé teszi, hogy a hívásfogadás, illetve a hívásindítás rendszerezetten történjen és mindig ura tudj maradni a helyzetnek.

Ha valamilyen oknál fogva két kártyát használsz, akkor bizonyára testközelből ismered a hátulütőit. Most végre lehetőséged nyílik arra, hogy minden információt egy készüléken tárolj, és ne kelljen állandóan kétfelé figyelned, ha épp bejövő hívásod van vagy SMS-ed érkezik. A Dual SIM telefon beszerzése abban az esetben is előnyödre válik, ha két szolgáltatónál is van előfizetésed és mindkettőnél kedvezményesek a hálózaton belüli hívások.